Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Ekim 2022 #11 axeln13 dedi: Bilgisayar BIOS'a girmiyor. Genişletmek için tıkla... Attığım fotoğraflardaki gibi denediniz mi?
axeln13 dedi: Bilgisayar BIOS'a girmiyor. Genişletmek için tıkla... Attığım fotoğraflardaki gibi denediniz mi?
axeln13 Hectopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 142 Çözümler 2 31 Ekim 2022 #12 walter wick dedi: Anakart ne? Windows ile de girebilirsin. Genişletmek için tıkla... MSI MS-7C52 CANERION dedi: Laptopun modeli nedir? Şahsi cihaz değil mi bu? It makinesi falan olsa neyse de şahsi cihazın girmemesi mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanmıyorum ki. Synth36 dedi: Attığım fotoğraflardaki gibi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Şu an ISO iniyor
walter wick dedi: Anakart ne? Windows ile de girebilirsin. Genişletmek için tıkla... MSI MS-7C52 CANERION dedi: Laptopun modeli nedir? Şahsi cihaz değil mi bu? It makinesi falan olsa neyse de şahsi cihazın girmemesi mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanmıyorum ki. Synth36 dedi: Attığım fotoğraflardaki gibi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Şu an ISO iniyor
CANERION Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 1.782 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #13 axeln13 dedi: MSI MS-7C52 Laptop kullanmıyorum ki. Şu an ISO iniyor. Genişletmek için tıkla... Direk B450 anakartım var yazsan daha kolay olurdu. Delete tuşuna sürekli bas çek yap tek basmayla gelmez her zaman. Açılınca motherboard settings kısmında dediğim yerleri değiştir tekrar dene.
axeln13 dedi: MSI MS-7C52 Laptop kullanmıyorum ki. Şu an ISO iniyor. Genişletmek için tıkla... Direk B450 anakartım var yazsan daha kolay olurdu. Delete tuşuna sürekli bas çek yap tek basmayla gelmez her zaman. Açılınca motherboard settings kısmında dediğim yerleri değiştir tekrar dene.
IRCplus Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 229 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #14 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bios gir
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bios gir