Windows 10'a format atınca lisans gider mi?

Han37

Decapat
Sorum başlıktaki gibi, bilgisayarı alırken yanında gelmişti kağıt üstünde şu an Windows 10 keyi yazıyor ben de bilgisayarda hem yer kalmadığı için hem de biraz daha hızlanma olsun diye format atacağım. Yok derseniz format atarsan key falan çöp olur, o zaman sadece sıfırlama yapacağım.

Sorum başlıktaki gibi, bilgisayarı alırken yanında gelmişti kağıt üstünde şu an Windows 10 keyi yazıyor ben de bilgisayarda hem yer kalmadığı için hem de biraz daha hızlanma olsun diye format atacağım. Yok derseniz format atarsan key falan çöp olur, o zaman sadece sıfırlama yapacağım.
Satın alırken Windowslu aldıysanız gitmez. Ancak ucuz sitelerden tek kullanımlık aktivasyon pini aldıysanız gider.

Ben format attığım zaman itemsatış dan almıştım keyi, aynı keyi kullanamadım microsoft hesabında bu key zaten kullanılıyor gibi bir şey demişti ama ben format atınca bilgisayarımı yeni bir bilgisayar gibi göstermiştim. Yeni bir key satın aldım ve o çalıştı. Bir daha format da öyle bir uyarı almadım her şeyi aynı girmeme rağmen sorun çıkarmadı.

Satın alırken Windows'lu aldıysanız gitmez. Ancak ucuz sitelerden tek kullanımlık aktivasyon PIN'i aldıysanız gider.

Ben format attığım zaman İtemsatış'dan almıştım keyi, aynı keyi kullanamadım Microsoft hesabında bu key zaten kullanılıyor gibi bir şey demişti ama ben format atınca bilgisayarımı yeni bir bilgisayar gibi göstermiştim. Yeni bir key satın aldım ve o çalıştı. Bir daha format da öyle bir uyarı almadım her şeyi aynı girmeme rağmen sorun çıkarmadı.

Bilgisayarı 2. el aldım yanında da Windows 10 Pro keyini verdi. Bunu kaybetme diyordu. Şimdi ise format atacağım gider mi yani?

Ben format attığım zaman itemsatış dan almıştım keyi, aynı keyi kullanamadım microsoft hesabında bu key zaten kullanılıyor gibi bir şey demişti ama ben format atınca bilgisayarımı yeni bir bilgisayar gibi göstermiştim. Yeni bir key satın aldım ve o çalıştı. Bir daha format da öyle bir uyarı almadım her şeyi aynı girmeme rağmen sorun çıkarmadı.
Retail key ise gidebilir ama Oem keyse gitmez, çünkü anakarta gömülü oluyor sistem.

Bilgisayarı 2. el aldım yanında da Windows 10 Pro keyini verdi. Bunu kaybetme diyordu. Şimdi ise format atacağım gider mi yani?

Şuradan Windows Key'ini öğren. Gidip gitmeyeceği belli değil. Retail de olabilir OEM de.

Windows keyini yaz kenara. Atarsın format, Windows keyi girersin, işe yaramazsa yeni bi tane alırsın 100-200 liraya.

Şuradan Windows Key'ini öğren. Gidip gitmeyeceği belli değil. Retail de olabilir OEM de.

Windows keyini yaz kenara. Atarsın format, Windows keyi girersin, işe yaramazsa yeni bir tane alırsın 100-200 liraya.

Baktım yanında Window(S) Operating System volume MAK yazıyor bu nedir?

Gider.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı