Windows 10'a formatsız nasıl dönülür?

Sfx_721

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Daha önceden Windows 10'da 11 güncellemesi yaptım ama geri Windows yüklemek istiyorum. Dosya falan silmeden geri dönebilme imkanım var mı?

Merhaba. Daha önceden Windows 10'da 11 güncellemesi yaptım ama geri Windows yüklemek istiyorum. Dosya falan silmeden geri dönebilme imkanım var mı?

Donmenizi onermem Microsoft Windows 10'a destegini esti sonra dimdizlak kalirsiniz. Formatsiz donmenin bir yolu yok diye biliyorum. Windows 10'a gecme isteginizin nedeni ne?

Ayarlarını ve uygulamalarını koruyarak dönemezsin. En azından resmi olarak böyle bir seçenek yok. Dosyalarını silmeden dönmen mümkün.

Windows 10'a destek kesildi diye sistemi öldü bitti diye yansıtanlara itibar etmeyin. Dımdızlak kalacakmış ortada. Sanki Windows 10 sistemleri imha edecekler. Windows 8.1 ve 7 desteği kesildi de ne kadar süre boyunca kullanıldı haberleri yok galiba.

Sakin olun siz isterseniz kullanabilirsiniz sonuç larak kendi karariniz ve buna mudahale edemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…