Windows 10'a geçememe sorunu

barakiru

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba.
Windows 10'a geçenlerin çoğu tahmin ediyorum görev çubuğunun sağ altında çıkan o küçük pencere sayesinde geçti. Benim problemim de bu 2 gündür o görev çubuğunun sağ tarafında ki "Windows 10'a şimdi ücretsz ve hızlı geçin" e tıklıyorum. Bi pencere açılıyor hemen yükselt'e tıklayınca beni Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Windows Update'e atıyor ve sabrettim tam 4 saat "güncelleştirmeler denetleniyor" kısmında bekletiyor hiç ilerlemiyor. Laptop'u aldığım da windows 8 kuruluydu ancak 8.1'e geçiş yaptım diye hatırlıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba.
Windows 10'a geçenlerin çoğu tahmin ediyorum görev çubuğunun sağ altında çıkan o küçük pencere sayesinde geçti. Benim problemim de bu 2 gündür o görev çubuğunun sağ tarafında ki "Windows 10'a şimdi ücretsz ve hızlı geçin" e tıklıyorum. Bi pencere açılıyor hemen yükselt'e tıklayınca beni Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Windows Update'e atıyor ve sabrettim tam 4 saat "güncelleştirmeler denetleniyor" kısmında bekletiyor hiç ilerlemiyor. Laptop'u aldığım da windows 8 kuruluydu ancak 8.1'e geçiş yaptım diye hatırlıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum çok teşekkürler.
Windows sitesinden mediatools indir media tool üzerinden windows 10'u indir. Sonra onu rufus ile usbye yazdır.Yazdırırken uefi ise uefi yi sistem uefi değilse mrb li seçeneği seçin. Sonra flası takıp içindeki setupu yönetici çalıştırın bu kadar 10 olacaktır.

Sistemin 32-64 bit durumunada dikkat edin. Eğer ramınız 4gb ve üzerindeyse işlemcide 64 biti destekliyorsa 64 bit kurabilirsiniz.

Son düzenleme:
Windows 10 Medya Oluşturma Aracını çalıştırıp ileri ileri ileri diyerek yükseltme işlemine başlayabilirsiniz. USB ile uğraşmanıza gerek yok.
Doğru diyorsun hocam ama bak problemimi şöyle açıklayayım
dada.png

bu pencerede sağ ok ile sürekli geçiş yapıp en son açılan pencereden "Hemen Yüselt" seçeneğine tıklıyorum fakat
adad.png

buraya atıyor sürekli o yeşil çubuk dolup dolup duruyor...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı