Windows 10'a geçememe sorunu

Medya oluşturma aracını indirdiğiniz zaman gösterdiğiniz resimlerle karşılaşmıyorsunuz. Medya Oluşturma Aracında hangi hatayı aldığınızı resmiyle gösterin.
Hata almıyorum işte. Sadece
adad.png

"hemen yükle" dediğim zaman buraya atıp sadece bekletiyor beni başka bir şey yapmıyor.

O zaman Windows Update sorununu düzeltelim.

Microsoft Windows Update sorunlarını düzeltme

Bu komutları çalıştırmayı deneyin.
Kod:
net stop wuauserv
net stop cryptSvc
net stop bits
net stop msiserver
ren C:\Windows\SoftwareDistribution SoftwareDistribution.old
net start wuauserv
net start cryptSvc
net start bits
net start msiserver

Keşke USB yüklemeyi bilseniz. Biraz uğraşsanız yapılmayacak bir şey değil. Bunlara uğraşacağız zamanı USB yüklemeyi deneseydiniz muhakkak yapardınız. En iyisi temiz kurulum.
Bende şimdi flash bellek yok, Eskişehirde harici hard-disk'im var ama 1, 2 ay gidemeyeceğim Eskişehir'e ama bende şuan kart okuyucu usb var ve bir tane micro SD 16gb'lık içi boş bir kartım var onunla halledebilir miyim ?

O zaman Windows Update sorununu düzeltelim.

Microsoft Windows Update sorunlarını düzeltme

Bu komutları çalıştırmayı deneyin.
Kod:
net stop wuauserv
net stop cryptSvc
net stop bits
net stop msiserver
ren C:\Windows\SoftwareDistribution SoftwareDistribution.old
net start wuauserv
net start cryptSvc
net start bits
net start msiserver
Kardeşim ne kadar teşekkür etsem azdır. Verdiğin linkde ki sorun çözücüyü indirdim ve şuan win10 indiriliyor yazısını hayranlıkla baştan baştan okuyorum :D Yalnız bi sorum daha olucak sence win10'da oyunlardan daha iyi performans alabilir miyim ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı