J Justman Hectopat Katılım 20 Şubat 2018 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2018 #1 Merhabalar benim laptopuma Win 8.1 yüklü. USB bellek kullanarak Win 10 yükleyeceğim ama dosyalarımın silinip silinmeyeceğini bilmediğim için size danışmak istedim. Acaba dosyalarım silinir mi yoksa kalır mı?
Merhabalar benim laptopuma Win 8.1 yüklü. USB bellek kullanarak Win 10 yükleyeceğim ama dosyalarımın silinip silinmeyeceğini bilmediğim için size danışmak istedim. Acaba dosyalarım silinir mi yoksa kalır mı?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.496 Makaleler 35 Çözümler 78 25 Şubat 2018 #2 Yükseltme ile geçersen korunur. Yeni bir Windows kurarsan Diskindeki dosyalar yine Windows.old klasöürüne aktarılarak korunur. Fakat HDD'yi biçimlendirerek kurarsan dosyaların silinir.
Yükseltme ile geçersen korunur. Yeni bir Windows kurarsan Diskindeki dosyalar yine Windows.old klasöürüne aktarılarak korunur. Fakat HDD'yi biçimlendirerek kurarsan dosyaların silinir.