A asderon Centipat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #1 Win 8.1'deyken 10'a geçiyordum ve laptop kapandi. Aşağıdaki yerlere girebiliyorum. 8 GB bir flash belleğim var. Kurtarabilir miyim? Streamable Video Watch this video on Streamable. streamable.com https://streamable.com/7xg6fp Son düzenleme: 30 Ağustos 2023
Win 8.1'deyken 10'a geçiyordum ve laptop kapandi. Aşağıdaki yerlere girebiliyorum. 8 GB bir flash belleğim var. Kurtarabilir miyim? Streamable Video Watch this video on Streamable. streamable.com https://streamable.com/7xg6fp
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.847 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #2 Çık ve Windows 10 ile devam Et'e tıklayınca ne oluyor?
EFHMedia Decapat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #3 asderon dedi: Win 8.1'deyken 10'a geçiyordum ve laptop kapandi. Aşağıdaki yerlere girebiliyorum. 8 GB bir flash belleğim var. Kurtarabilir miyim? Streamable Video Watch this video on Streamable. streamable.com Genişletmek için tıkla... Devam çalışmıyor mu?
asderon dedi: Win 8.1'deyken 10'a geçiyordum ve laptop kapandi. Aşağıdaki yerlere girebiliyorum. 8 GB bir flash belleğim var. Kurtarabilir miyim? Streamable Video Watch this video on Streamable. streamable.com Genişletmek için tıkla... Devam çalışmıyor mu?
GOATKEEPER Centipat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 819 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #4 Bestty dedi: Çık ve Windows 10 ile devam Et'e tıklayınca ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Bende tam onu soracaktım.
Bestty dedi: Çık ve Windows 10 ile devam Et'e tıklayınca ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Bende tam onu soracaktım.
ahmetqaz Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 397 Çözümler 2 Yer İstanbul Sarıyer 30 Ağustos 2023 #5 Devam deyip video atın.
EFHMedia Decapat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #6 EFHMedia dedi: Devam çalışmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Güncelleme ile gectiyseniz zaten herhangi bir dosya kaybı olmaz.
EFHMedia dedi: Devam çalışmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Güncelleme ile gectiyseniz zaten herhangi bir dosya kaybı olmaz.
A asderon Centipat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #7 Bestty dedi: Çık ve Windows 10 ile devam Et'e tıklayınca ne oluyor? Genişletmek için tıkla... ekledim videoyu EFHMedia dedi: Güncelleme ile gectiyseniz zaten herhangi bir dosya kaybı olmaz. Genişletmek için tıkla... nedense windows.old vesaire duruyor fakat devam ete bastigimda siyah ekran var ekledim streamable linkini zaten ahmetqaz dedi: Devam deyip video atın. Genişletmek için tıkla... attim
Bestty dedi: Çık ve Windows 10 ile devam Et'e tıklayınca ne oluyor? Genişletmek için tıkla... ekledim videoyu EFHMedia dedi: Güncelleme ile gectiyseniz zaten herhangi bir dosya kaybı olmaz. Genişletmek için tıkla... nedense windows.old vesaire duruyor fakat devam ete bastigimda siyah ekran var ekledim streamable linkini zaten ahmetqaz dedi: Devam deyip video atın. Genişletmek için tıkla... attim
GOATKEEPER Centipat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 819 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #8 asderon dedi: Ekledim videoyu. Nedense windows.old vesaire duruyor fakat devam ete bastigimda siyah ekran var ekledim streamable linkini zaten. Attim. Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleriniz nedir?
asderon dedi: Ekledim videoyu. Nedense windows.old vesaire duruyor fakat devam ete bastigimda siyah ekran var ekledim streamable linkini zaten. Attim. Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleriniz nedir?
A asderon Centipat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #9 GOATKEEPER dedi: Sistem özellikleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... SSD var markasini vesaire hatirlamiyorum GT 520MX intel i3 2330m intel HD 3000
GOATKEEPER dedi: Sistem özellikleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... SSD var markasini vesaire hatirlamiyorum GT 520MX intel i3 2330m intel HD 3000
GOATKEEPER Centipat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 819 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #10 asderon dedi: SSD var markasini vesaire hatirlamiyorum. GT 520MX. Intel i3 2330M. Intel HD 3000. Genişletmek için tıkla... RAM'iniz nedir?
asderon dedi: SSD var markasini vesaire hatirlamiyorum. GT 520MX. Intel i3 2330M. Intel HD 3000. Genişletmek için tıkla... RAM'iniz nedir?