A asderon Centipat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #11 GOATKEEPER dedi: RAM'iniz nedir? Genişletmek için tıkla... 3GB ramim var
GOATKEEPER Centipat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 819 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #12 asderon dedi: 3GB RAM'im var. Genişletmek için tıkla... RAM'iniz W10için iyi bir kullanım sunmaz. W8.1'e geri dönmeniz daha mantıklı.
asderon dedi: 3GB RAM'im var. Genişletmek için tıkla... RAM'iniz W10için iyi bir kullanım sunmaz. W8.1'e geri dönmeniz daha mantıklı.
A asderon Centipat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #13 GOATKEEPER dedi: RAM'iniz W10için iyi bir kullanım sunmaz. W8.1'e geri dönmeniz daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... sorun o zaten nasıl geri dönücem önce şurdan kurtulmam lazim
GOATKEEPER dedi: RAM'iniz W10için iyi bir kullanım sunmaz. W8.1'e geri dönmeniz daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... sorun o zaten nasıl geri dönücem önce şurdan kurtulmam lazim
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #14 Sistem geri yüklemeye tıklayın en yakın tarihli yükleme noktasını seçin. Yoksa başlangıç onarmaya tıklayın bakalım ne olacak.
Sistem geri yüklemeye tıklayın en yakın tarihli yükleme noktasını seçin. Yoksa başlangıç onarmaya tıklayın bakalım ne olacak.
A asderon Centipat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #15 Bestty dedi: Sistem geri yüklemeye tıklayın en yakın tarihli yükleme noktasını seçin. Yoksa başlangıç onarmaya tıklayın bakalım ne olacak. Genişletmek için tıkla... başlangıç onarma bilgisayarinizi onaramadi diyor
Bestty dedi: Sistem geri yüklemeye tıklayın en yakın tarihli yükleme noktasını seçin. Yoksa başlangıç onarmaya tıklayın bakalım ne olacak. Genişletmek için tıkla... başlangıç onarma bilgisayarinizi onaramadi diyor
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #16 asderon dedi: Başlangıç onarma bilgisayarinizi onaramadi diyor Genişletmek için tıkla... Geri yükleme yok mu?
asderon dedi: Başlangıç onarma bilgisayarinizi onaramadi diyor Genişletmek için tıkla... Geri yükleme yok mu?
A asderon Centipat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #17 Bestty dedi: Geri yükleme yok mu? Genişletmek için tıkla... Olsa zaten çoktan yapmıştım.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #18 asderon dedi: Olsa zaten çoktan yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla buradan kurtuluş yok. Diskte önemli dosyalarınız var mıydı? Yoksa format atmalısınız.
asderon dedi: Olsa zaten çoktan yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla buradan kurtuluş yok. Diskte önemli dosyalarınız var mıydı? Yoksa format atmalısınız.
A asderon Centipat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #19 Bestty dedi: Bildiğim kadarıyla buradan kurtuluş yok. Diskte önemli dosyalarınız var mıydı? Yoksa format atmalısınız. Genişletmek için tıkla... Önemli dosyam yok format atmam lazimsa nasıl bana o lazim. USB'yi Android telefonuma takabiliyorum dönüştürücüm var.
Bestty dedi: Bildiğim kadarıyla buradan kurtuluş yok. Diskte önemli dosyalarınız var mıydı? Yoksa format atmalısınız. Genişletmek için tıkla... Önemli dosyam yok format atmam lazimsa nasıl bana o lazim. USB'yi Android telefonuma takabiliyorum dönüştürücüm var.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #20 asderon dedi: Önemli dosyam yok format atmam lazimsa nasıl bana o lazim. USB'yi Android telefonuma takabiliyorum dönüştürücüm var. Genişletmek için tıkla... Android üzerinden yapılır mı bilmiyorum, yapılsa da zor olacaktır. Bir adet kullanılabilir bilgisayar lazım. Hiç yoksa internet kafeye gidebilirsin. UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi bu rehbere göre yapabilirsin.
asderon dedi: Önemli dosyam yok format atmam lazimsa nasıl bana o lazim. USB'yi Android telefonuma takabiliyorum dönüştürücüm var. Genişletmek için tıkla... Android üzerinden yapılır mı bilmiyorum, yapılsa da zor olacaktır. Bir adet kullanılabilir bilgisayar lazım. Hiç yoksa internet kafeye gidebilirsin. UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi bu rehbere göre yapabilirsin.