Windows 10'a geçerken safe_os hatası

skaler26

Kilopat
Daha fazla  
RAM
G.Skill RipjawsX 8GB(2X4GB) 2400Mhz DDR3 F3-2400C11D-8GXM Bellek
Ekran kartı
msi r7 240 (2gb)
Anakart
MSI A68HM-E33 V2
İşlemci
CPU Türü QuadCore AMD Athlon X4 840, 3720 MHz
Herkese merhaba, iyi Sosyaller öncelikle ben birkaç gün önce elimdeki sistemi Windows 10'a yükseltmeye çalıştım ancak bu sorunla karşılaştım driverları güncellemeye çalışıyorum bazıları çalışmıyor bazıları yüklemiyor bile Windows Update sürekli deniyorum yükleme yapmıyor hep hata alıyor Windows'da güncelleyemiyor kendini sıkıştım kaldım gibi bir şey Windows 7'de. Birçok yere baktım ancak bu sorunla karşılaşan yok herhalde bulamadım hiçbir yerde çözümünü. Çok teşekkür ederim şimdiden iyi günler...

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-03-04 at 18.48.45.jpeg
    WhatsApp Image 2023-03-04 at 18.48.45.jpeg
    155,6 KB · Görüntüleme: 38
  • ddd.png
    ddd.png
    57,5 KB · Görüntüleme: 35
Herkese merhaba, iyi Sosyaller öncelikle ben birkaç gün önce elimdeki sistemi Windows 10'a yükseltmeye çalıştım ancak bu sorunla karşılaştım driverları güncellemeye çalışıyorum bazıları çalışmıyor bazıları yüklemiyor bile Windows Update sürekli deniyorum yükleme yapmıyor hep hata alıyor Windows'da güncelleyemiyor kendini sıkıştım kaldım gibi bir şey Windows 7'de. Birçok yere baktım ancak bu sorunla karşılaşan yok herhalde bulamadım hiçbir yerde çözümünü. Çok teşekkür ederim şimdiden iyi günler...

Yükseltmeyin format atın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı