Windows 10'a geçerken ürün anahtarı sorunu

karakrtl

Hectopat
Merhaba,

Dell marka laptopum var, orijinal yüklü gelen windows 8.1'i kullanıyorum. Windows 10'a geçmek istiyorum. Rezerve yapmama rağmen sağ alttaki windows logosundan güncelleme gelmedi. Ben de Microsoft'un sitesinden ISO dosyasını indirdim. Şu an ürün anahtarı girme ekranındayım.

Denetim Masası ->Tüm Denetim Masası Öğeleri -> En altta ki "Ürün Kimliği"nde yazan anahtarı setup kabul etmiyor. Daha sonra internetten bir product key viewer indirip oradan 25 haneli kodu gördüm ve girdim. Fakat yine kabul etmedi.

Windows'um orijinal neden böyle oluyor? Neyi yanlış yapıyorum?

Ürün anahtarlarıyla ilgili bir sorun var bende de aynı sorun oldu. Yükseltme yaptım. Bütün Windows 10 güncellemelerini indirdim. Daha sonra temiz kurulum yaptım. Fakat etkinleştirmedi. Biraz bekledikten sonra kendi etkinleşti. Ama ürün anahtarına baktığımdaysa standart ürün anahtarı olan YTMG3 ile başlayan ürün anahtarıydı. Bende çözüm olarak @SypeR arakadaşımızın yaptığı gibi geri orijinal Windows'uma döndüm. Şuan Windows 7 Home Premium yüklü. Bakalım bir hafta bekleyeceğim ürün anahtarı sorununu giderilmesi için.

Denetim masasından Windows Update bölümüne girip tüm güncellemeleri yap. En son güncellemede Windows 10' u indiriyor ve kuruluma geçiyor.

Tüm güncellemeler tamam, Windows 10 ile ilgili bir gelişme yok bilgisayarda.

Ürün anahtarlarıyla ilgili bir sorun var bende de aynı sorun oldu. Yükseltme yaptım. Bütün Windows 10 güncellemelerini indirdim. Daha sonra temiz kurulum yaptım. Fakat etkinleştirmedi. Biraz bekledikten sonra kendi etkinleşti. Ama ürün anahtarına baktığımdaysa standart ürün anahtarı olan YTMG3 ile başlayan ürün anahtarıydı. Bende çözüm olarak @SypeR arakadaşımızın yaptığı gibi geri orijinal Windows'uma döndüm. Şuan Windows 7 Home Premium yüklü. Bakalım bir hafta bekleyeceğim ürün anahtarı sorununu giderilmesi için.

Windows 10'u Windows 7 anahtarı ile mi yüklediniz? Bende de Windows 8 var ama anahtarı kabul etmiyor. Siz de nasıl oldu?

Windows 8 OEM lisansınızın Windows 10'u etkinleştirmesi için rezerve ettikten sonra yükseltme yapmanız gerekiyordu.

Rezervasyon ilk açıldığında yaptırmıştım aylar öncesinden var yani.

Yükseltme yöntemiyle, Windows update üzerinden Windows 10'a geçtim. Daha sonra temiz kurulum yaptım. Lisans anahtarı sorduğu kısımda atla diyerek devam ettim. Sizde lisans anahtarı nasıl başlıyor. @karakrtl

Yükseltme yöntemiyle, Windows update üzerinden Windows 10'a geçtim. Daha sonra temiz kurulum yaptım. Lisans anahtarı sorduğu kısımda atla diyerek devam ettim. Sizde lisans anahtarı nasıl başlıyor. @karakrtl

MediaCreationToolx64 ile indirdiğim ISO dosyasından kuruluma başlıyorum. Aşağıda çıkan adımları koydum. Key kabul etmiyor. Windows Update'den de yükseltmiyor.

535C2257C69532406F25100E65CD83FC.png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı