Windows 10'a geçilir mi?

YusufKacar

Kilopat
Merhaba. Ekran kartında yaşadığım sorunlardan dolayı son çare olarak Windows 11'i suçluyorum ve Windows 10'a geçmeyi düşünüyorum. Bir videoda güvenlik desteğinin kaldırılacağı hakkında bir şey duymuştum, ondan dolayı şüphelerim var. Hâlâ Windows 10 kullanılır mı?

1 yıl daha uzatıldı ama kayıt olmanız lazım olun 1 yıl daha kullanırsınız.

Ama bence geçilmez artık.

Geç bende 11 deyim yeni format attım beğenmedim tekrar geçersem 10'a geçeceğim.

AMD sistemin varsa oyuncular için olan Linux dağıtımları kur. BF6 veya Valorant hastası değilsen Windows'a göre daha performans alırsın.

AMD sistemin varsa oyuncular için olan Linux dağıtımları kur. BF6 veya Valorant hastası değilsen Windows'a göre daha performans alırsın.
AMD ekran kartı var sürekli çökme yaşıyorum ondan dolayı sürüm değiştirerek denemek istiyorum şansımı.

Windows 10 kullanıyorum ve tavsiye ediyorum. 11 Geçtim beklediğim gibi olmadı. windows 10 kesinlikle en iyisi.

AMD ekran kartı var sürekli çökme yaşıyorum ondan dolayı sürüm değiştirerek denemek istiyorum şansımı.

WHQL sürüm kur, 10 ile 11 aynı temel kernelleri kullanıyor, sadece 11 daha dolu ve yorucu geliyor. 11'de aldığın hatayı bence 10'da da alırsın gibime geliyor (kartın eski değilse tabii)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…