Windows 10'a geçilmeli mi?

EkmekArasıRam

Decipat
Makaleler
15
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1 adet ekmek. 5-6 Tane ram.
Meslek
Freelancer
Daha önce sadece internet kafede ve 15 dakikalığını bu cihazda denedim, sizce geçmeli miyim?

Daha önce sadece internet kafede ve 15 dakikalığını bu cihazda denedim, sizce geçmeli miyim?

Şu anda hangi işletim sisteminin kullanıyorsun? Bilgisayarın özellikleri ne? Bu soru rastgele cevap verilecek bir soru değil. Tahmin etmemi istiyorsan bu soruyu bu şekilde sorduğuna göre muhtemel senin çok eski, özellikleri çok iyi olmayan bir Bilgisayarın var ve bilgisayar kullanmaktan da çok iyi anlamıyorsun. Muhtemelen geçmemen senin için daha iyi olabilir

15 dakika denedim dediğim 15 dakikada chrome kurarken çöktü. Cihaz dell vostro a860 bit tek oc yaptım cihaza.

15 dakika denedim dediğim 15 dakikada chrome kurarken çöktü. Cihaz dell vostro a860 bit tek oc yaptım cihaza.

Istediğin kadar overclock yap, dediğim gibi bilgisayar çok eski ve işlemci konusunda Windows 10'da yavaş kalabilir. Muhtemelen hard disk kullanıyorsun, o da ayrı bir problem. Görünen o ki Windows 10'a geçersen şu anki bilgisayarını mumla arayabilirsin Elbette tercih meselesi ama benim sana tavsiyem Windows 7 de kalman olur.

İnternette tam bir bilgi bulamadım ama sanırım yetmiyor windows 10'a.

8.1 im bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…