Windows 10'a geçilmeli mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar bayadır güncelleme yapmıyordum bayada güncelleme vardı hepsini yaptım ve ondan sonraki gün windows 10 yükseltme seçeneği çıktı ama yapmakta kararsız kaldım. Nedenlerim ise yükseltmeyi yaptıktan sonra pes gibi oyunları daha doğrusu normal bir oyun sitesinden indirdiğim oyunları rahatça oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim açık konuşayım Windows 10 hala yerine oturmamış ben çok sorun yaşadım. Belki bir kaç gün sonra sistemi tamamıyla uyumlu hale getirebilir ama şuan bazı yazılımlarla stabil çalışmıyor hatta windows gereksiz dosya temizleme ve register temizleme gibi programaların en güvenilirleri bile windows 10 da ciddi sorunlara yol açıyor. Bu genellikle o programalardan kaynaklanıyor aslında çünkü o tür programlar veya başka programalar windows ile tam uyum içinde değiller. Buna itiraz edenler olacktır ama ben bunu söylemezsem olmaz!

Kardeşim açık konuşayım Windows 10 hala yerine oturmamış ben çok sorun yaşadım. Belki bir kaç gün sonra sistemi tamamıyla uyumlu hale getirebilir ama şuan bazı yazılımlarla stabil çalışmıyor hatta windows gereksiz dosya temizleme ve register temizleme gibi programaların en güvenilirleri bile windows 10 da ciddi sorunlara yol açıyor. Bu genellikle o programalardan kaynaklanıyor aslında çünkü o tür programlar veya başka programalar windows ile tam uyum içinde değiller. Buna itiraz edenler olacktır ama ben bunu söylemezsem olmaz!
İşte bende böyle yorumlar görüyorum heryerde kararsız kalıyorum geçmekte istiyorum yenilik her zaman iyidir diye

Amd ekran kartlı laptop kullanıcısı değilsen sıkıntı yok. Gönül rahatlığıyla geçebilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı