Windows 10'a geçilmeli midir?

2. disk varsa bütün oyunları (ayrıca kullanıcı klasörünü) o diske atın. Bundan daha kolayı yok.

Hocam o kadar depolama nerede var? Söyleyin bizde kullanalım.
heee ben rahatım fazlasıyla gmail açıp açıp atıyorum drivın nasılsa hafızazı 15 gb bedava rar yapıp atsan rahatsın

Ama baştan söyleyeyim: Biraz uzun sürer. Diskin yazma ve okuma hızı yüksekse biraz hızlanabilir.

heee ben rahatım fazlasıyla gmail açıp açıp atıyorum drivın nasılsa hafızazı 15 gb bedava rar yapıp atsan rahatsın
50 GB diyor hocam.

50 GB + bundan daha fazla olanlar var. 60,70,80 falan. GTA 5 ve RDR 2'yi saymıyorum bile. Ayrıca rahat 30 oyun yüklüdür sistemde.

50 GB + bundan daha fazla olanlar var. 60,70,80 falan. GTA 5 ve RDR 2'yi saymıyorum bile. Ayrıca rahat 30 oyun yüklüdür sistemde.
Başka diske attığınız zaman yetiyorsa ne güzel. Ama yetmiyorsa daha fazla kapasiteye ihtiyacınız olacak.

2 TB HDD var hocam şu an sistemde. SSD'yi saymıyorum.

Sorun yok hocam, temiz kurulum yaparım artık öyleyse. Yeterki şu sorunlarım düzelsin ne olursa olsun. Özellikle ekran kartı sorunu düzelsin.

Hocam daha kolay yolu var mıdır? Oyunları yine indirmekle uğraşmamamın sebebi hepsi genelde 50+ GB ve rahat tüm 15 tatil onları indirmemle geçeceğinden. Yoksa sıfır kurulum yapacağım.

Güncelleme ile mi geçtin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…