Windows 10'a geçince oyunların yavaşlaması

ZalpY

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ana bilgisayarım olmasa da en azından 3 hafta kullanacağım bir bilgisayar var elimde. Bu bilgisayar geçen yaz Windows 8.1'di fakat bu kış Windows 10 yapmaya karar verdim. Fakat bir sorun var. Windows 10'a geçtikten sonra bazı oyunlar, hatta bütün oyunlar yavaşladı. Yani kasmıyordu, sanki 20-25 FPS'di ve bu çok can sıkıcı. Yazın metal Gear risingi bu bilgisayarda bitirmiştim ve 40-45FPS falandı. Ve grafik ayarları mediumdu. Fakat Windows 10 geçtikten sonra aynı oyuna girdim oyun en düşük ayarda bile 20-25FPS. Daha sonra bu bilgisayarın kesinlikle açacağı oyunları denedim. Resident Evil 4 ve Ultimate Marvel... Capcom 3'ü denedim UMVC 3'te kasmasına imkan yoktu. Oyun Intel HD grapihcste bile ultrada 60FPS verir ama bu bilgisayarda yine 20 FPS.

Fakat bir şey fark ettim her oyunda aynı FPS her oyundad a sanki oyun yavaşlıyormuş (sanki aynı FPS miş gibi demeye çalışıyorum) gibi hissediyordum. Düzgün çalışan tek iki oyun vardı o da Katana Zero ve Minecraft'ti. İnternetteki bütün yöntemleri denedim fakat hala devam ediyor sorun. CCleaner Pro'dan driver ve boş dosyaları test ettim hepsi güncel ve Windows 10'da birkaç tane güncelleme vardı. Yaptım fakat hala sorun devam ediyor. Windows 8.1'e de geri dönemem çünkü bilgisayarı sadece ben kullanmayacağım. Yardım lazım bir fikriniz var mı?

PC'nin özellikleri: 4 GB RAM Intel Core i7-3517u CPU @ 1.90GHz 2.40GHz 64 Bit ekran kartı sanırım yok, gücü işlemciden alıyor galiba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı