Windows 10’a geçişte programlar silinir mi?

LokmanÖner

Hectopat
Herkese önceliklen selamın aleyküm. Benim bilgisayarım Windows 8.1 işletim sistemine sahip. Ben bilgisayarımı windows 10 yapmak istiyorum fakat programlarım, C sürücüm fotoğraflar vs vs. türlü dosyalarım silinir mi? Ve bunu nasıl indirip kurabilirim? Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dosyaları sakla diyeceksiniz. Lisansınız olması gerekiyor. Windows 10 için internette ucuza satıyorlar, bakabilirsiniz.
Temiz kurulum yaparsan silinir fakat yükseltme yaparsan silinmez. Her adımdaki bilgileri iyi okuyarak bir sonraki adıma geçersen bir sorun yaşamazsın.
Microsoft zaten her adımda olacak olanları sana bildiriyor ve bilgilendiriyor.

Temiz kurulum yaparsan silinir fakat yükseltme yaparsan silinmez. Her adımdaki bilgileri iyi okuyarak bir sonraki adıma geçersen bir sorun yaşamazsın.
Microsoft zaten her adımda olacak olanları sana bildiriyor ve bilgilendiriyor.

Yani sitesinden indirip adımları okuyarak geçip oradaki dosyaları saklayı mı seçeceğim? Bunu yaparsam benden lisans isteyecek mi?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı