gökhan yrlmz Hectopat Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2015 #1 An itibariyle win10'a geçiş yaptım. (single language) Yyükleme işlemi tamamlandıktan sonra ekran kartımın sürücüsü silindi. (nVidia 850M) Şimdi sürücülerini yüklüyorum normal mi böyle tarz sorunların ortaya çıkması? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2015
An itibariyle win10'a geçiş yaptım. (single language) Yyükleme işlemi tamamlandıktan sonra ekran kartımın sürücüsü silindi. (nVidia 850M) Şimdi sürücülerini yüklüyorum normal mi böyle tarz sorunların ortaya çıkması?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.506 Makaleler 35 Çözümler 78 13 Aralık 2015 #2 Windows 10'dan önceki işletim sistemi ile uyumlu olan ekran kartının kalkması doğal. Windows 10 ile uyumlu sürücüyü kuracaksınız.
Windows 10'dan önceki işletim sistemi ile uyumlu olan ekran kartının kalkması doğal. Windows 10 ile uyumlu sürücüyü kuracaksınız.
gökhan yrlmz Hectopat Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2015 #3 THE_MILLER dedi: Windows 10'dan önceki işletim sistemi ile uyumlu olan ekran kartının kalkması doğal. Windows 10 ile uyumlu sürücüyü kuracaksınız. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam şu an ektan kartı için en son sürücüyü indirmekteyim umarım bir an önce sorun ortadan kalkar. Teşekkürler.
THE_MILLER dedi: Windows 10'dan önceki işletim sistemi ile uyumlu olan ekran kartının kalkması doğal. Windows 10 ile uyumlu sürücüyü kuracaksınız. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam şu an ektan kartı için en son sürücüyü indirmekteyim umarım bir an önce sorun ortadan kalkar. Teşekkürler.
iNeonDragon Megapat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 588 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2015 #4 Zaten yükseltirken seni uyarmış olması lazım. Şu programlar ve sürücüler uyumlu değil diye