Windows 10'a geçmek mantıklı mı?

Windows 10 Pro değil de Windows 10 Home Single Language geçerseniz daha sağlıklı olur bende kullanıyorum bir sıkkıntı yok diğer sürümlere göre birazdaha hafif.

SSD niz yoksa biraz yavaş olabilir.

Yanlış bir bilgi SSD'siz Windows 10 geçilmez diyosunuz ama yanlış bir bilgi benim bilgisayarımda SSD yok 1TB HDD var Windows 10 Home Single Language geçtim yavaşlamadı tersine daha çok hızlandı.

Yanlış bir bilgi SSD'siz Windows 10 geçilmez diyosunuz ama yanlış bir bilgi benim bilgisayarımda SSD yok 1TB HDD var Windows 10 Home Single Language geçtim yavaşlamadı tersine daha çok hızlandı.

Windows 7'ye göre daha yavaş olur demedim yalnız, yavaş olur dedim direk, SSD ile farkını söylememe gerek yok sanırım.

Yanlış yazmışım Windows 10 Home kullanacağım.

Windows Home SL daha iyi Home SL daha az RAM harcıya yani birazdaha hafif.
Windows 7'ye göre daha yavaş olur demedim yalnız, yavaş olur dedim direk, SSD ile farkını söylememe gerek yok sanırım.

SSD illaki hızlandırıyor açılışta oyun açılışında ama sizin bu düşünceniz SSD yoksa Windows 10 geçme yanlış.

Herkese teşekkürler bu konudaki şüphelerimden ve korkularımdan kurtulmamı sağladınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…