Windows 10'a geçmeli miyim?

wrangest

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVİDİA GEFORCE RTX 3050
13th Gen Intel(R) Core(TM) i7-13620H (2.40 GHz)
32 GB RAM
Windows 8.1 kullanıyorum sizce Windows 10'a geçmeli miyim sistemim bu:
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce 315m.
  • RAM: 4 GB.
  • İşlemci: Intel(R) Core(tm) i3 CPU m 380 @ 2.53GHz (4 cpus), ~2.5GHz
  • İşletim sistemi: Windows 8.1 Pro.
  • DirectX: 10.1
  • 300 GB HDD.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kalın 8.1 de.

8.1'de herhangi bir kasma donma vb. yoksa orada kal eğer var ise de windows 10'da bu sorunlar artabilir. Fakat tamamen sana kalmış birşey. ve kalmanı öneririm

Hocam size önerim ekran kartını yükseltip Windows 10'a geçmeniz,ama bu haliyle de geçilebilir. Ama size önerim 8.1'de kalmanız,eğer geçerseniz kasma donma,performans düşüklüğü gibi dezavantajları yaşayabilirsiniz.

Ssd yaparsan ve Ram'i en az 6 gb yapabilirsen geçebilirsin. Tabi ne yapıyorsun o bilgisayar ile o da var.

Ve ayrıca en az 240 GB bir SSD al, ve öyle geç, RAM değerin eğer oyun oynamıyorsan Windows 10 için yeterli, ama oyun oynayacaksın 6 GB yap, ve öyle geç.

Okuldaki akıllı tahtalara yüklemiştik. Hemen hemen yakın özelliklere sahipti işkence haline gelebilir geçmen.

İfadeler: RDJ
Kalın hocam.

Benim önerilerim;
1.RAM en az 6 GB olmalıdır.
2.SSD en az 240 GB olmalıdır.
3.bilgisayar bakımdan geçmelidir. (örneğin: Termal macun yenilenmesi ve tozlardan arındırılması.)
4.önerilen Windows edisyonu Home Single Language olmalıdır.
5.kurduktan sonra gereksiz hizmetleri kapatmalısınız.

Okuldaki akıllı tahtalara yüklemiştik. Hemen hemen yakın özelliklere sahipti işkence haline gelebilir geçmen.
Hocam bizim okulda aynı özelliklere sahip akıllı tahtaya önce Windows 7,sonra 8.1,sonrada 10 kurduk ama en iyi performans 8.1'idi

Hocam eğer oyun oynamayacaksa 4 GB Ram yeterli,ama eğer oyun oynayacaksa dediğiniz gibi 6 GB Ram lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…