Arkadaşlar Windows 11 kullanıyorum arkadaşım Windows 11'den 10'a geçince FPS'im arttı dedi bende de arayüzde eski akıcılık yok gecmeliyim ve! Nereden geçeceğim söyler misiniz!
Şifre: technopat2011 Windows 10, Microsoft tarafından geliştirilen Windows NT işletim sisteminin önemli bir sürümüdür. Windows 8.1'in halefi olan işletim sistemi, 15 Temmuz 2015'te üretime geçmiş (RTM) ve 29 Temmuz 2015'te genel kullanıma...
Arkadaşlar Windows 11 kullanıyorum arkadaşım Windows 11'den 10'a geçince FPS'im arttı dedi bende de arayüzde eski akıcılık yok gecmeliyim ve! Nereden geçeceğim söyler misiniz!
Sistemi bilmeden yorum yapmak zor, özelliklerinizi belirtirseniz daha net bir yorum yapabiliriz ancak W11'den Windows 10'a eğer sisteminiz üstlerdeyse fazla performans değişmez. Dediğim gibi sistem belirtirseniz yardımcı olalım.
11 kullanana sistem ne gerek ki. Dostum şu an 11 sıkıntı. Hala 10 için her şey yolunda. Sıfırdan iso kurup öyle geç derim. Windowsun kendi uygulaması ile flasha kur. Oradan da uefi ile sistemi sıfırdan kur. 12 çıkacak zaten. Bu 11 pek sevilmedi.