Merhabalar. AMD şirketinin çıkarttığı Software Adrenalin Edition Sadece W7 ve W10 için geçerli ben 8.1 kullanıyorum ve oyun oynamayı seviyorum. Windows 10'a geçmeyi planlıyordum ki bazı insanlar geç diyor bazı insanlar geçme diyor. Pek bilemedim Ne yapacağımı ve sistem özelliklerini bırakıyorum. Yanıtlar mısınız?
Merhabalar. AMD şirketinin çıkarttığı software adrenalin Edition sadece W7 ve W10 için geçerli ben 8.1 kullanıyorum ve oyun oynamayı seviyorum. Windows 10'a geçmeyi planlıyordum ki bazı insanlar geç diyor bazı insanlar geçme diyor. Pek bilemedim. Ne yapacağımı ve sistem özelliklerini bırakıyorum. Yanıtlar mısınız?
Merhabalar. AMD şirketinin çıkarttığı Software Adrenalin Edition Sadece W7 ve W10 için geçerli ben 8.1 kullanıyorum ve oyun oynamayı seviyorum. Windows 10'a geçmeyi planlıyordum ki bazı insanlar geç diyor bazı insanlar geçme diyor. Pek bilemedim. Ne yapacağımı ve sistem özelliklerini bırakıyorum. Yanıtlar mısınız?
Arama yerine sistem bilgileri yazın çıkan şeyi açın. Ardından bileşenler/Depolama/Diskler kısmında diskinizin ürün kodu yazar onu Google'de arattığınız zaman HDD'mi SSD'mi kullandığını öğrenebilirsin.
Arama yerine sistem bilgileri yazın çıkan şeyi açın. Ardından bileşenler/Depolama/Diskler kısmında diskinizin ürün kodu yazar onu Google'de arattığınız zaman HDD'mi SSD'mi kullandığını öğrenebilirsin.