Windows 10'a Geçmeli Miyim?

HDD var ama 7200 Rpm hızında. İstersen bir kur dene memnun kalmazsan geri geçersin. Mümkünse en azından 120 GB boyutunda bir SSD alıp Windows'u ve birkaç programı kurabilirsin çünkü SSD şart sayılır artık Windows 10 için.
Hocam SSD Almam mümkün değil önümüzdeki 1 yıl için. Sizce 7200 Rpm iş görür mü? geri geçmem sıkıntı bidaha beklemek istemiyorum

Merhabalar. AMD şirketinin çıkarttığı Software Adrenalin Edition Sadece W7 ve W10 için geçerli ben 8.1 kullanıyorum ve oyun oynamayı seviyorum. Windows 10'a geçmeyi planlıyordum ki bazı insanlar geç diyor bazı insanlar geçme diyor. Pek bilemedim Ne yapacağımı ve sistem özelliklerini bırakıyorum. Yanıtlar mısınız?

Eki Görüntüle 567920

2

Eki Görüntüle 567921

3

Eki Görüntüle 567922

Windows 10 şu an kullanılan en gelişmiş güncel sistemdir. Her güncellemede yeni özellikler eklenmektedir. Ayrıca güvenlik açısından Windows 8.x ve daha öncekilere göre güvenilir bir yazılımdır. Ve buraya yazılamayacak kadar birsürü özellikleri barındırıyor. Ama hataları yok değil, ne de olsa yeni bir sistem. Uzatmadan söyleyeyim.

Geçerseniz hem kendinizi hem bilgisayarınızı mutlu edersiniz. 🙂

Merhabalar. AMD şirketinin çıkarttığı Software Adrenalin Edition Sadece W7 ve W10 için geçerli ben 8.1 kullanıyorum ve oyun oynamayı seviyorum. Windows 10'a geçmeyi planlıyordum ki bazı insanlar geç diyor bazı insanlar geçme diyor. Pek bilemedim Ne yapacağımı ve sistem özelliklerini bırakıyorum. Yanıtlar mısınız?

Eki Görüntüle 567920

2

Eki Görüntüle 567921

3

Eki Görüntüle 567922

Bekleme bile. Benim bilgisayar özelliklerim imzamda var. Düşün ben o sistemle çok memnunsam seni düşünemiyorum bile. Ram takviyesi ve ya SSD takviyesi yapmana falan gerek yok geçmek için. Hiç bir hız kaybında oluşmaz aksine daha stabil olur bana göre.

Teşekkür ederim deniyeceğim umarım yüzümü kara çıkarmaz.
Arkadaşlar saat 1'den beri bunla uğraşıyorum 8.1'i w10a yükseltirken böyle bir hata veriyor
1589933561819.png

16 GB Flashım var ISO bilmem ne kurcaladımda onuda yaparken hata veriyor

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı