Windows 10'a Geçtikten Sonra Farenin Çalışmama Sorunu

ofseven

Hectopat
Daha fazla  
W10'a geçtikten sonra, bilgisayarımı AFK bıraktıktan sonra bilgisayarın tekrar başına geçince bilgisayar donuyor ve hiç bir işlem yapamıyorum, bunun üzerine kasadan restart atınca da bilgisayarım HDD'mi görmüyordu. Görmesi için HDD'nin kablolarını çıkartıp tekrar takmak zorunda kalıyordum. Anca o zaman okuyordu. Fakat en azından bunları yaptıktan sonra bilgisayarımı tekrar başlatınca normale dönüyordu.

Yine aynısı oldu, fakat bu sefer çok farklı bir sorun ile karşılaştım. Mouse'ım çok değişik bir şekilde ekranımın altında çalışmıyor. Yani demek istediğim; Ekranın altında gözüküyor, fakat seçim yapamıyorum.

Bu arada "ekranımın altında" dan kastım yarısından aşağısı (4:3 monitör kullanıyorum).

Ne seçim yapabiliyorum, ne sağ tık, ne de scroll. Mouse gözüküyor, ama hiç bir şey seçemiyorum. Bir şey seçebilmem için o seçmem gereken şeyi ekranın üstüne götürüp öyle seçmem gerekiyor.

Google'da araştırdım ama benzer bir sorun yaşayanı görmedim. Eğer yaşayan ya da bilen var ise yardımcı olabilir mi?

Harici Harddisk hep uyku moduna giriyor

Recep'in belirttiği gibi o süreleri "0" olarak ayarlayın.

Ayrıca HDD Tune Pro 5.60 ile de HDD sağlık durumlarını kontrol edin.

Problemi kırk takla attıktan sonra çözdüm ama yine de diskimde yavaşlama olduğunu düşünüyorum. Hızımın maksimum değeri iyi fakat anlık yazma ve okuma hızımı arttırabilmemin bir yolu var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…