Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.740 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 27 Haziran 2022 #21 Prime777 dedi: Hayırlı olsun, şu an bilgisayar kaldırıyorsa Windows 11'ya da Windows 10 kullanılması lazım bence güvenlik için falan. Ben Windows 10 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bence Windows 11'e geçmelisiniz. Arasındaki farkı göreceksiniz. Alışamamaktan korkuyordum ama hemen alışıyor insan.
Prime777 dedi: Hayırlı olsun, şu an bilgisayar kaldırıyorsa Windows 11'ya da Windows 10 kullanılması lazım bence güvenlik için falan. Ben Windows 10 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bence Windows 11'e geçmelisiniz. Arasındaki farkı göreceksiniz. Alışamamaktan korkuyordum ama hemen alışıyor insan.
KaanDede Hectopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 585 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Sistem Özellikleri 1. Bilgisayarım: 32GB Ram, 512 GB NVME2 SSD, RTX 3060 , AMD 5 5500 , Windows 11 Pro. Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #22 Atlas Olta dedi: IObit kötümü anlamadım? Ne kadar iyi olduğu videolarım var. Genişletmek için tıkla... Evet sende doğru söylüyorsun bazı iyi yanları vardı bazı kötü yanları da var insanların bakış açısına göre değişir.
Atlas Olta dedi: IObit kötümü anlamadım? Ne kadar iyi olduğu videolarım var. Genişletmek için tıkla... Evet sende doğru söylüyorsun bazı iyi yanları vardı bazı kötü yanları da var insanların bakış açısına göre değişir.
TeknoAhmet Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #23 Ben Windows 10 kullanıyorum ama 7 adam ya destek gelse Windows 7 kullanıyor olabilirdim.
Atlas Olta Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.176 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #24 Leon Dayı dedi: Hocam bence Windows 11'e geçmelisiniz. Arasındaki farkı göreceksiniz. Alışamamaktan korkuyordum ama hemen alışıyor insan. Genişletmek için tıkla... Kullanmışlığım var yarın geçerim
Leon Dayı dedi: Hocam bence Windows 11'e geçmelisiniz. Arasındaki farkı göreceksiniz. Alışamamaktan korkuyordum ama hemen alışıyor insan. Genişletmek için tıkla... Kullanmışlığım var yarın geçerim
LxnaDelRay Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 462 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #25 Atlas Olta dedi: Kullanıyorum. Neden ki? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarına yanlış driverler kurmuş olabilir ve bilgisayarı yanlış yönlendiriyor. İnternette bu uygulamalar kara listede.
Atlas Olta dedi: Kullanıyorum. Neden ki? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarına yanlış driverler kurmuş olabilir ve bilgisayarı yanlış yönlendiriyor. İnternette bu uygulamalar kara listede.
Afaki Kilopat Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 937 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #26 IObit sistemine kafayı yedirebilir kullanmamalısın.
Atlas Olta Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.176 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #27 KaanDede dedi: Evet sende doğru söylüyorsun bazı iyi yanları vardı bazı kötü yanları da var insanların bakış açısına göre değişir. Genişletmek için tıkla... Evet bende artıları ve eksileri diye bir video paylaşmıştım reklam olmazsa atayım ?
KaanDede dedi: Evet sende doğru söylüyorsun bazı iyi yanları vardı bazı kötü yanları da var insanların bakış açısına göre değişir. Genişletmek için tıkla... Evet bende artıları ve eksileri diye bir video paylaşmıştım reklam olmazsa atayım ?
imquincy Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 247 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #28 Yandex bir tık sırıtmış ?
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #29 Güzel.
Atlas Olta Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.176 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #30 LxnaDelRay dedi: Bilgisayarına yanlış driverler kurmuş olabilir ve bilgisayarı yanlış yönlendiriyor. İnternette bu uygulamalar kara listede. Genişletmek için tıkla... Tamamda driver booster değilki bu unistaller
LxnaDelRay dedi: Bilgisayarına yanlış driverler kurmuş olabilir ve bilgisayarı yanlış yönlendiriyor. İnternette bu uygulamalar kara listede. Genişletmek için tıkla... Tamamda driver booster değilki bu unistaller