Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #81 Leon Dayı dedi: Zaten Vista ile 7 az çok aynı değil mi? Genişletmek için tıkla... Aynı ama görev cubuğu ve yandaki saat, resim vb şeyleri seviyorum.
Leon Dayı dedi: Zaten Vista ile 7 az çok aynı değil mi? Genişletmek için tıkla... Aynı ama görev cubuğu ve yandaki saat, resim vb şeyleri seviyorum.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.740 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 27 Haziran 2022 #82 Demorlius dedi: Aynı ama görev cubuğu ve yandaki saat, resim vb şeyleri seviyorum. Genişletmek için tıkla... Windows hangi sürüm kullanıyorsunuz?
Demorlius dedi: Aynı ama görev cubuğu ve yandaki saat, resim vb şeyleri seviyorum. Genişletmek için tıkla... Windows hangi sürüm kullanıyorsunuz?
Hakoye Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 101 Yer Çanakkale 27 Haziran 2022 #83 Leon Dayı dedi: Hocam Windows 11 asıl Windows 10'un benzer yenilenmiş hali diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Temalanmış hali onun dışında aynı.
Leon Dayı dedi: Hocam Windows 11 asıl Windows 10'un benzer yenilenmiş hali diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Temalanmış hali onun dışında aynı.
Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #84 Leon Dayı dedi: Windows hangi sürüm kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Windows 10, fakat yakın zamanda Linux Mint'e geçeceğim.
Leon Dayı dedi: Windows hangi sürüm kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Windows 10, fakat yakın zamanda Linux Mint'e geçeceğim.
Atlas Olta Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.176 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #85 Leon Dayı dedi: @Atlas Olta bundan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... tamam
AteşliKazanova99 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 497 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #86 Demorlius dedi: Windows 10, fakat yakın zamanda Linux Mint'e geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Bende bugün Dual bootla Linux Mint indireceğim.
Demorlius dedi: Windows 10, fakat yakın zamanda Linux Mint'e geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Bende bugün Dual bootla Linux Mint indireceğim.
Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.880 Çözümler 4 27 Haziran 2022 #87 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.740 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 27 Haziran 2022 #88 Hakoye dedi: Temalanmış hali onun dışında aynı. Genişletmek için tıkla... Pek aynı sayılmaz ama bazı şeyleri aynı o konuda haklısın. Fakat 22H2 (Sun Valley) güncellemesi ile daha da gelişecek.
Hakoye dedi: Temalanmış hali onun dışında aynı. Genişletmek için tıkla... Pek aynı sayılmaz ama bazı şeyleri aynı o konuda haklısın. Fakat 22H2 (Sun Valley) güncellemesi ile daha da gelişecek.
Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #89 Leon Dayı dedi: Pek aynı sayılmaz ama bazı şeyleri aynı o konuda haklısın. Fakat 22H2 (Sun Valley) güncellemesi ile daha da gelişecek. Genişletmek için tıkla... Bende onu bekliyorum, bir bakincam 1 hafta W11 22H2, sonra Mint yukleyebilirim. DC vereyim mi?
Leon Dayı dedi: Pek aynı sayılmaz ama bazı şeyleri aynı o konuda haklısın. Fakat 22H2 (Sun Valley) güncellemesi ile daha da gelişecek. Genişletmek için tıkla... Bende onu bekliyorum, bir bakincam 1 hafta W11 22H2, sonra Mint yukleyebilirim. DC vereyim mi?
Hakoye Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 101 Yer Çanakkale 27 Haziran 2022 #90 Leon Dayı dedi: Pek aynı sayılmaz ama bazı şeyleri aynı o konuda haklısın. Fakat 22H2 (Sun Valley) güncellemesi ile daha da gelişecek. Genişletmek için tıkla... Keşke Microsoft o geliştirmeleri baştan ekleseymişte daha geç çıksa bile daha özellikli ve yenilikli çıksaymış.
Leon Dayı dedi: Pek aynı sayılmaz ama bazı şeyleri aynı o konuda haklısın. Fakat 22H2 (Sun Valley) güncellemesi ile daha da gelişecek. Genişletmek için tıkla... Keşke Microsoft o geliştirmeleri baştan ekleseymişte daha geç çıksa bile daha özellikli ve yenilikli çıksaymış.