Windows 10'a geri dönmeli miyim?

553501

Decapat
Makaleler
3
Şu an Windows 11'in RTM öncesi Insider beta kanalındayım. Sistem stabil ama nedense bana Windows 10'u hatırlatıyor. Sürekli dönesim tutuyor. Sizce geri dönmeli miyim? Windows 10 22H2 nasıl bir sürüm?
Windows 11'de kalınır mı yoksa dönmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an Windows 11'in RTM öncesi Insider beta kanalındayım. Sistem stabil ama nedense bana Windows 10'u hatırlatıyor. Sürekli dönesim tutuyor. Sizce geri dönmeli miyim? Windows 10 22H2 nasıl bir sürüm?
Bilgisayarın iyiyse Windows 11’de kal.

Bana göre şu an Windows 11'e geçilmemeli. Windows 11, 2023'ün başında tam anlamıyla oturur diye düşünüyorum. O yüzden eğer problem yaşıyorsanız temiz kurulum ile Windows 10 Home kurmanızı tavsiye ederim.

1 yıldır Windows 11 kullanan birisi olarak 2 gün önce format atarak Windows 10'a geri döndüm. Windows 11 yeni tasarımı hala hantal.
Başlat menüsü çoğu zaman arama yaparken donuyor. Windows 10 kullanmaya devam, 2 seneye belki düzelir 😂

Ben 6 ay Windows 11 kullandım. Geçenlerde 10'a geri döndüm. Windows 10 stabil çalışan bir işletim sistemi. 11 daha tam oturmadı. Windows 10 desteği tamamen bitene kadar da 11'i kesinlikle kurmam. Şu an tam anlamıyla başarıyla tamamlanmış bir sistem değil. Zamana ihtiyacı var.

Eğer valorant oynuyorsan eziyet çekme fakat genel olarak WIN 11 daha performanslı bence. Biraz oturmasını bekliyorum tekrar win 11 için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı