Windows 10'a geri dönülmeli mi?

Odios01

Hectopat
Merhabalar. Windows 11 kullanıyorum. Performansta herhangi bir fark yok. Zaten Windows 10 ile arasında hiçbir fark yok. Sadece güncellikten ve performanstan dolayı indirdim. Windows 10'a geri dönmek istiyorum da çok kararsızım. Bir tarafım "Ya boş ver ne gerek var. Kal kaldığın yerde", diğer tarafım "Zaten ikisi arasında bir fark yok. Windows 11'e sonra geçersin. Geç Windows 10'a." diyor . Düşüncelerinizi almak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 ile 10 arasındaki en önemli fark şu ana kadar ne oyun nede program en önemli fark Windows 10'da müzik, fotoğraf, video oynatma programı Windows 10'un kendi programı bir tık geç açılıyordu fakat 11 de ise hiç fark yok direkt açılıyor. Yani benim açından en önemli fark. Ve Windows 10 dan daha iyi bir görünüm ve hissiyata sahip istersen 11 de kal ama 10'a dönünce 11'i tekrar isteyeceksin. Eminim.

Windows 11'i ilk başta kullanması keyifliydi ama son zamanlarda saçma sapan hatalar çıkmaya başladı. Ben geri döndüm Windows 10'a. 2025'e kadar Windows 10'a devam.

Windows 10 şu an için daha iyi bir seçenek gibi geldiği için bana ben hiç ellemedim açıkçası bir süre daha Win10'dan devam etmeyi düşünüyorum.

Windows 11'i ilk başta kullanması keyifliydi son zamanlarda saçma sapan hatalar çıkmaya başladı. Ben geri döndüm Windows 10'a. 2025'e kadar Windows 10'a devam.
Aynen hocam. Başlarda güzeldi ancak son zamanlarda Valorantta ortalama 90-100 FPS alırken; savaş alanında max. 75 FPS'e kadar iniyordu. Çok fazla bir çatışma olmadığı sürece 75-80 FPS altına inmezdi.
Haklısınız ancak Windows 11'de de çok fazla hata mevcut. Yoksa şu hatalar olmasa hiç bu konuyu açmazdım bile.
Windows 10 şu an için daha iyi bir seçenek gibi geldiği için bana ben hiç ellemedim açıkçası bir süre daha Win10'dan devam etmeyi düşünüyorum.
Anladım hocam. Ben de hatalar yüzünden belirli bir süre Windows 10'da kalmayı düşünüyorum. O yüzden geri döneceğim. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…