Windows 10'a geri dönüş yapmak mümkün mü?

Plavusan

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, yaklaşık 600GB kadar uygulama ve oyunlarım mevcut. Windows 11'de her zaman sorun yaşadım, neredeyse her konuda. 10'a geçiş yapmak istiyorum. Oyunlarımı ve programlarımı yedekleme yapmaksızın geçiş yapmam mümkün mü? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırasıyla Başlat > Ayarlar > Sistem > Kurtarma seçeneğini seçin. Açılan ekranda “Geri Git” seçeneğine tıklayın ve Windows 10'a hızlı bir şekilde geri dönün.

Oyunlarımı ve programlarımı yedekleme yapmaksızın geçiş yapmam mümkün mü?

Madem oyunlarını ve programlarını yedeklemeyeceksin, USB ile temiz kurulum yaparak geç.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sırasıyla Başlat > Ayarlar > Sistem > Kurtarma seçeneğini seçin. Açılan ekranda “Geri Git” seçeneğine tıklayın ve Windows 10'a hızlı bir şekilde geri dönün.
Geri dön seçeneği aktif dedğilhocam, Gelişmiş yeniden başlatmadan da denedim. Oradan da Son güncelleme kaldırılamıyor. Bunlar dışında bir çözümü var mıdır?

Geri dön seçeneği aktif dedğilhocam, Gelişmiş yeniden başlatmadan da denedim. Oradan da Son güncelleme kaldırılamıyor. Bunlar dışında bir çözümü var mıdır?

Bu videoyu izler misiniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Önceki yorumumda da belirttiğim gibi o seçenek bende aktif değil, o kanalın videolarından buraya geldim zaten. Neyse bi çözüm buldum sanırım. Aşağıdaki videodaki gibi yapacağım. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…