Berat Efe Sanır Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 676 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Tohma Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2020 #1 Windows 7'de orijinal olarak office 2019 kullanıyordum. Windows 10'a geçince gitti. Nasıl geri getiririm?
Windows 7'de orijinal olarak office 2019 kullanıyordum. Windows 10'a geçince gitti. Nasıl geri getiririm?
Çözüm efedesu 22 Mayıs 2020 Berat Efe Sanır dedi: Bilgisayarla hediye olarak gelmişti. Uygulamaları sil deyince Office gitti. Key'i de bulamadım. Genişletmek için tıkla... Burada nasil tekrar yuklenecegi gosteriliyor. PC veya Mac bilgisayara Microsoft 365 veya Office 2024'ü indirme, yükleme veya yeniden yükleme - Microsoft Desteği PC veya Mac'te Microsoft 365 veya Office 2024'ü yüklemeyi, yeniden yüklemeyi veya etkinleştirmeyi öğrenin. support.office.com
Berat Efe Sanır dedi: Bilgisayarla hediye olarak gelmişti. Uygulamaları sil deyince Office gitti. Key'i de bulamadım. Genişletmek için tıkla... Burada nasil tekrar yuklenecegi gosteriliyor. PC veya Mac bilgisayara Microsoft 365 veya Office 2024'ü indirme, yükleme veya yeniden yükleme - Microsoft Desteği PC veya Mac'te Microsoft 365 veya Office 2024'ü yüklemeyi, yeniden yüklemeyi veya etkinleştirmeyi öğrenin. support.office.com
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Mayıs 2020 #2 Office gitmiyor ki. Arama yerine Office yazinca cikmasi gerekiyor. Artı 0 Eksi
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2020 #3 Sıfırdan yükleyin. Orijinal dediğine göre keyiniz olmalı. Artı 0 Eksi
KS KS Berat Efe Sanır Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 676 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Tohma Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #4 Crimson Butterfly dedi: Sıfırdan yükleyin. Orijinal dediğine göre keyiniz olmalı. Genişletmek için tıkla... efedesu dedi: Office gitmiyor ki. Arama yerine Office yazinca cikmasi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarla hediye olarak gelmişti. Uygulamaları sil deyince Office gitti. Key'i de bulamadım. Artı 0 Eksi
Crimson Butterfly dedi: Sıfırdan yükleyin. Orijinal dediğine göre keyiniz olmalı. Genişletmek için tıkla... efedesu dedi: Office gitmiyor ki. Arama yerine Office yazinca cikmasi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarla hediye olarak gelmişti. Uygulamaları sil deyince Office gitti. Key'i de bulamadım.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Mayıs 2020 #5 Berat Efe Sanır dedi: Bilgisayarla hediye olarak gelmişti. Uygulamaları sil deyince Office gitti. Key'i de bulamadım. Genişletmek için tıkla... Burada nasil tekrar yuklenecegi gosteriliyor. PC veya Mac bilgisayara Microsoft 365 veya Office 2024'ü indirme, yükleme veya yeniden yükleme - Microsoft Desteği PC veya Mac'te Microsoft 365 veya Office 2024'ü yüklemeyi, yeniden yüklemeyi veya etkinleştirmeyi öğrenin. support.office.com Artı 0 Eksi Çözüm
Berat Efe Sanır dedi: Bilgisayarla hediye olarak gelmişti. Uygulamaları sil deyince Office gitti. Key'i de bulamadım. Genişletmek için tıkla... Burada nasil tekrar yuklenecegi gosteriliyor. PC veya Mac bilgisayara Microsoft 365 veya Office 2024'ü indirme, yükleme veya yeniden yükleme - Microsoft Desteği PC veya Mac'te Microsoft 365 veya Office 2024'ü yüklemeyi, yeniden yüklemeyi veya etkinleştirmeyi öğrenin. support.office.com