5 590736 Hectopat Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 2.555 Makaleler 1 Çözümler 26 11 Mart 2023 #11 Windows FreeStyle Update değil mi bu?
fast boot Picopat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #12 XP ve 7 tam bana göre. Valerys dedi: Nokia N95 kullandığım günleri hatırladım bunu görünce teknoloji konusunda nostalji pek sevemiyorum ben hocam hele Windows 11 rahatlığından sonra asla. Genişletmek için tıkla... Benim bilgisayar Windows 11 kaldırmıyor. Ama XP, 7, 8,8.1, 10 kaldiriyor.
XP ve 7 tam bana göre. Valerys dedi: Nokia N95 kullandığım günleri hatırladım bunu görünce teknoloji konusunda nostalji pek sevemiyorum ben hocam hele Windows 11 rahatlığından sonra asla. Genişletmek için tıkla... Benim bilgisayar Windows 11 kaldırmıyor. Ama XP, 7, 8,8.1, 10 kaldiriyor.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 20 Kasım 2023 #13 Ne kadar RAM kullanıyor boşta Windows 10 ile aynı mı? Koishi Komeiji dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2023
Ne kadar RAM kullanıyor boşta Windows 10 ile aynı mı? Koishi Komeiji dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #14 Pencere bakıcısı dedi: Ne kadar RAM kullanıyor boşta Windows 10 ile aynı mı? Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum bayağı eski konu. Sanal makineye kurarak öğrenebilirsin.
Pencere bakıcısı dedi: Ne kadar RAM kullanıyor boşta Windows 10 ile aynı mı? Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum bayağı eski konu. Sanal makineye kurarak öğrenebilirsin.