İsmail Algan Bal Hectopat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2017 #1 Ben önceden Windows 10 ücretsizken orjinal sürümünü bedava olarak almıştım. Şimdilerde bilgisayarıma bir temizlik yapmam yani format atmam gerekiyor. Korsan Windows kullanmadan nasıl format atabilirim? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Eylül 2017
Ben önceden Windows 10 ücretsizken orjinal sürümünü bedava olarak almıştım. Şimdilerde bilgisayarıma bir temizlik yapmam yani format atmam gerekiyor. Korsan Windows kullanmadan nasıl format atabilirim? Teşekkürler.
E Eden Dust Ziyaretçi 26 Eylül 2017 #2 Buyurunuz. Konuda gereken her şey mevcut. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
İsmail Algan Bal Hectopat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2017 #3 Orijinal mi bu? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2017
E Eden Dust Ziyaretçi 27 Eylül 2017 #4 İsmail Algan Bal dedi: Orijinal mi bu? Genişletmek için tıkla... Evet. Kurduktan sonra lisans anahtarı alınız.
İsmail Algan Bal dedi: Orijinal mi bu? Genişletmek için tıkla... Evet. Kurduktan sonra lisans anahtarı alınız.