Windows 10'a nasıl geri dönüş yapılır?

Solitaire

Hectopat
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
240GB SSD 1TB HDD
Ekran kartı
RX 570
Anakart
H410 M PRO-E
İşlemci
i3 10105f
Windows Update'den yanlışlıkla Windows 11 güncellemesine basmıştım ve kapatamadım 1 ay kadardır kullanıyorum fakat artık can sıkmaya başladı oyunlarda kendi kendine 60 FPS kilitliyor. Spotify bazen müzik çalmıyor bu yüzden Windows 10'a geri dönmek istiyorum fakat geri dönme tuşu gitmiş Windows 240 GB SSD'ye kurulu ayrı olarak 1 TB HDD var SSD'nin içindeki bazı oyunları uygulamaları nasıl hard diske atarım ve nasıl geri dönebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Saklamak istediğiniz verileri HDD'ye taşıyıp temiz kurulum gerçekleştirin. Temiz kurulumun nasıl yapılacağına dair rehber videoları izleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Saklamak istediğiniz verileri HDD'ye taşıyıp temiz kurulum gerçekleştirin. Temiz kurulumun nasıl yapılacağına dair rehber videoları izleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Nasıl yapılacağını biliyorum fakat SSD'deki oyunları vb şeyleri HDD'ye atarsam error yiyebilirim diye sordum.

Nasıl yapılacağını biliyorum fakat SSD'deki oyunları vb şeyleri HDD'ye atarsam error yiyebilirim diye sordum.
Oyunların boyutu büyük olduğu için indirmek zaman alır. İndirmeyin diye HDD'ye atıp yedekleyin. Önemli diğer verilerinizi de yedekleyin. Geri kalan program vs. gibi yazılımları tek tek yeniden indirip yüklemeniz gerekecek. Oyunların Steam'e tekrar tanıtılması için şu videoyu izleyin:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı