Windows 10'a revert8Plus ile Windows 7 teması yapmak

erkefeaygen17

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel(R) Core(TM) i5-7500 CPU @ 3.40GHz 3.40GHz 12,00 GB DDR4 2400 MHz Ram Nvdia GTX 750 2 GB GDDR5 128 Bit Kingiston HyperX Fury 240 GB SSD WD Blue 1TB 7200 Rpm HDD Toshiba 7200 Rpm 500 GB
Meslek
Öğrenci
RAM
12 GB
SSD veya HDD modeli
Kingiston Hyperx Fury 240 GB SSD, WD Blue 1TB HDD
Ekran kartı
Nvidia GTX 750
İşlemci
Intel i5 7500
Herkese selamlar uzun zamandır Windows 10 için Windows 7 teması bakıyordum. geçenlerde revert8Plus diye bir programla karşılaştım. kurdum, gayet başarılı. adamlar birebir Windows 7 temasını yapmışlar. nostalji oldu benim içinde bir de Steam içinde eski tema kurdum beni direkt 12-13 yıl öncesine attı.

Dosya Ekleri

• theme.png
    923,9 KB · Görüntüleme: 171
  • win7 yeni 2.png
    725,1 KB · Görüntüleme: 130
  • win7 yeni.png
    996,8 KB · Görüntüleme: 143
Şahane olmuş hocam. Reunion7 diye bir ISO buldum LTSC 2021 üzerine modlanmış. Windows 7 birebir kopyalanmış ama gerçek işletim sistemi Windows 10. Sanal makinede denedim gayet güzel eski bilgisayarımda deneyip denememe konusunda kararsızım. Birebir Windows 7'ye benziyor.

Şunu da söylemeyi unutmuşum Chrome Opera WinRAR Steam Origin (EA) Microsoft Edge (Internet Explorer) ve GeForce Experience (NVIDIA) bunların logolarını döneme uygun olması için logolarını eskiye çevirdim

Teşekkür ederim reunion 7 kuracaktım normalde USB'ye yazdırıp ama Forza Horizon 4 oynadığım için oda Xbox'a bağlı olduğundan dolayı kuramadım çünkü reunion 7 birçok özelliği devre dışı bırakıyor diye duydum revert8Plus'ta öyle değil kurmadan önce üç seçenek sunuyor standart ful ve kişiye özel ben standartı seçtim hem istediğim gibi güncellemelerimi yapıyorum hem de doyasıya birebir Windows 10'nu Windows 7 olarak kullanıyorum sana da revert8Plus kurmanı şiddetle tavsiye ederim format atmakla uğraşmayacaksın en azından hem bunda da birebir Windows 7'nin oyunları ve kendisine ait olan programları ve Media Center vs.

Son düzenleme:

Program Windows 11'de de çalışmakta. Gerçekten güzel tasarlanmış.

Hocam bende kurmayı düşünüyorum ama kaldırmak istesem nasıl kaldırırım. Kaldırması kolay mı ona göre yükleyeceğim.

Hocam bende kurmayı düşünüyorum ama kaldırmak istesem nasıl kaldırırım? Kaldırması kolay mı ona göre yükleyeceğim.

Gayet kolay ama kaldırmana bile gerek kalmıyor temayı normal Windows 10 teması olarak seçince normale dönüyor her şeyi istediğin zamanda tekrar Windows 7 yapabiliyorsun.

Özellikle Steam çok hoş durmuş arka planda ne kadar güç yiyor acaba performansta etki yaratır mı?

Gayet kolay ama kaldırmana bile gerek kalmıyor temayı normal Windows 10 teması olarak seçince normale dönüyor her şeyi istediğin zamanda tekrar Windows 7 yapabiliyorsun.

Windows 11 kullanıyorum yüklediğimde bozuldu tam istediğim gibi çalışmadı dosyalara falan giremiyordum bunun için meraktan Win10a geri döndüm orada iyi çalıştı ama yine bazı sıkıntıları oluyordu temayı Win10a geçirdiğimde Windows 7 teması yapamadım bir daha kaldı şu an Windows 11 deyim yine, yüklemek istiyorum ama sıkıntılı çalışıyor düzeltmenin yollarını biliyor musunuz? Bir de Steam' i nasıl o şekilde yapabiliriz ve ban yeme sıkıntısı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…