W WERQEW Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 687 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar bilgisayarı açtıktan sonra şifreyi giriyorum, siyah ekran. Nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2025
Çözüm W W WERQEW 1 Haziran 2025 Einstein dedi: Siyah ekrandayken CTRL+alt+delete yapınca herhangi bir şey oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Tamam çözdüm hocam Görev Yöneticisi açıp Windows Gezgini yeniden başlat deyip o sıra yeni görev oluşturdum "Explorer" yaptım oldu
Einstein dedi: Siyah ekrandayken CTRL+alt+delete yapınca herhangi bir şey oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Tamam çözdüm hocam Görev Yöneticisi açıp Windows Gezgini yeniden başlat deyip o sıra yeni görev oluşturdum "Explorer" yaptım oldu
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.330 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #2 WERQEW dedi: Arkadaşlar bilgisayarı açtıktan sonra şifreyi giriyorum, siyah ekran. Nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Siyah ekrandayken CTRL+alt+delete yapınca herhangi bir şey oluyor mu? Artı 0 Eksi
WERQEW dedi: Arkadaşlar bilgisayarı açtıktan sonra şifreyi giriyorum, siyah ekran. Nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Siyah ekrandayken CTRL+alt+delete yapınca herhangi bir şey oluyor mu?
KS KS W WERQEW Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 687 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #3 Einstein dedi: Siyah ekrandayken CTRL+alt+delete yapınca herhangi bir şey oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Tamam çözdüm hocam Görev Yöneticisi açıp Windows Gezgini yeniden başlat deyip o sıra yeni görev oluşturdum "Explorer" yaptım oldu Artı 0 Eksi Çözüm
Einstein dedi: Siyah ekrandayken CTRL+alt+delete yapınca herhangi bir şey oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Tamam çözdüm hocam Görev Yöneticisi açıp Windows Gezgini yeniden başlat deyip o sıra yeni görev oluşturdum "Explorer" yaptım oldu