Windows 10'a Tema kurmak

Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar. Windows 10'un temasından çok sıkıldığım için ve nostalji yaşamak istediğim için 3.parti bir Windows XP teması kurmak istiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodaki temayı kurarsam herhangi bir performans düşüklüğü ,yavaşlama gibi durumlar yaşanır mı temadan dolayı? Eskiden Windows 8'e kurduğum temalardan iyi bir tecrübeyle ayrılmadığım için size sormak istedim. Cevaplarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç bulaşmayın. Windows 7'de iken bir kez 3. parti tema kurmaya kalkışmıştım. Tüm Explorer'ı silmişim. Zar zor yaptım. Bence bulaşmayın.

Videoda kullanın tema hakkında bir bilgim yok lakin bir zamanlar kullandığım ve aşırı derecede memnun kaldığım “Alienware theme” isimli bir tema var. Bilgisayara acayip bir hava kattığını söyleyebilirim, buna bir göz at derim.

Ve indirilen dosyanın temiz olduğundan emin olmayı unutma sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…