Arkadaşlar benim PC Windows 11 ve ne Valorant'ta TPM hatasını almamak için Windows 10'a geçmek istiyorum dün USB'siz direkt setupla yapmayı denedim fakat dosyaları koruyamıyor her şey silinecek diyor. Peki USB ile denesem yine bu sorunla karşılaşır mıyım? Hiçbir oyun ve dosyanın silinmesini istemiyorum. Çünkü bilgili arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
USB ile kurulum ekranında diski biçimlendirmeden direkt üstüne kurarsanız eski dosyalar Windows.old klasörüne taşınır. Bu şekilde dosyalariniza ulaşabilirsiniz.
USB ile geçerseniz silinir oyunlar C diskine kuruluysa. Buraya tıklayın ve buradan medya oluşturma aracını (ISO değil) bilgisayarınıza yükleyip çalıştırın. Medya oluşturma aracında veri saklama var.
USB ile geçerseniz silinir oyunlar C diskine kuruluysa. Buraya tıklayın ve buradan medya oluşturma aracını (ISO değil) bilgisayarınıza yükleyip çalıştırın. Medya oluşturma aracında veri saklama var.
O zaman yapacak birşey yok, bir harici diske yedekleme yapmanız gerekiyor ama diğer arkadaşların dediği gibi gerçekten Windows.OLD klasörüne yedekleme yapıyorsa o yöntemi kullanın.