Windows 10'a Windows 11 güncellemesi yapılırsa sıfırlanır mı?

Vittorio03

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Microsoft sitesinden Windows 11 indirirsem ve kurarsam (yükseltme seçerek) bilgisayar sıfırlanır mı?
Sadece indirip kurulumdan yükseltme yapacağım. Flash bellek vs. gibi bir durum olmadan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adı üstünde yükseltme. Zaten yükseltme yapacağınız zaman ayarların ve dosyaların, verilerin yedeklenmesi hakkında soru soruyor. Dosyalarımı koru diyerek yükseltme yaparsan sıkıntı olmaz.

Dosyaları saklarsanız sıfırlanmaz, eski LTSB sürümlerinden güncel LTSC'lere de bu şekilde güncellemiştim ve hiçbir şekilde sıfırlanmamıştı.

Sağ olun hallettim. Bilgisayarın kendisi bana yükseltme seçeneğini sunmuş. Ben yok sanıyordum.

Şu sosyalde bu konudan binlerce açıldı. TDK sözlüğüne girip bir kere "yükseltme" ve "güncelleme" kelimelerinin anlamlarına bakın lütfen. Yükseltme: Bir sürümden yeni bir sürüme geçiş yapma. Güncelleme: Bir sürümün hatalarını ve güvenlik açıklarını gidermek için yüklenen yamalar. Sıfırlama ile alakaları yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…