A ali545452 Hectopat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 296 Çözümler 1 20 Kasım 2024 #1 Merhaba. Birkaç gündür araştırıyorum bir düzgün bir şey bulamadım o eski Windows 7 temasına bayılıyorum ama malum Windows 7 kullanamıyoruz artık. Windows 10'u komple her şeyini Windows 7 gibi yapamıyor muyuz?
Merhaba. Birkaç gündür araştırıyorum bir düzgün bir şey bulamadım o eski Windows 7 temasına bayılıyorum ama malum Windows 7 kullanamıyoruz artık. Windows 10'u komple her şeyini Windows 7 gibi yapamıyor muyuz?
F Flash58 Picopat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tavsiye etmiyorum virüs bulaşabilir vs yineden siz bilirsiniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tavsiye etmiyorum virüs bulaşabilir vs yineden siz bilirsiniz