Windows 10'a Windows 8.1 CD'si ile Format Atılır Mı ?

technofan

Kilopat
Daha fazla  
2 yıl önce toplamış olduğum bilgisayarıma format atmak istiyorum. Zamanında toplarken yanında 8.1 64 bit Single Language orijinal sürümünü kurmuştum ve sonradan bedava olarak 10'a geçmiştim. Sorum şu ki şu an 8.1' in CD si ile format atıp ardından yeniden 10 kurabilir miyim ? Kurabilirsem nasıl kuracağım konusunda yardım ederseniz ya da C diskine veya D diskine ne kadar yer ayırabileceğim konusunda yardım ederseniz çok memnun olurum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
CD ile uğraşmana gerek yok, USB bellek ile kurabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamam da eğer ben bu USB' yi takarsam zaten W10 olan bilgisayarıma format atılacak mı ?

Bir şey sormak istiyorum. Videoda rufus 2.2 nin olduğu dosyayı nasıl ayarlayacağım ? Zaten bilgisayarda var mı ? Yoksa rufus' u indirince mi yanındaki 3 dosya geliyor.

Disk bölüm düzeni ve hedef sistem türünü de UEFI seçtiler benimkisinin hangisi olduğunu nerden bileceğim ? Anakartım MSİ A58M-E33 ve işlemcim a8 7600.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…