Sorunun kendisinin ne olduğunu yazmış aslında. Windows'unuz lisanslı değil, bedavaya Windows 10'a geçemezsiniz diyor.
Sosyal'de bazı arkadaşların aldığı gibi OEM Key alabilirsiniz ben her ne kadar önermesem de. Veya Microsoft'un sitesinden alabilirsiniz.
Windows 10 - Microsoft Store Türkiye
Microsoft Store Türkiye'dan Windows ürünleri satın alın. Tüm siparişler için her gün, ücretsiz sevkiyat ve ücretsiz iade.www.microsoft.com
Windows 10 Education kullanmaktayım ama birtürlü Windows 10 proya yükseltemedim.Sinirden kafayı yiyeceğimHangi işletim sisteminden geçiş yapmaktasınız?
Bu arada sanırım ki setup.exe üzerinden "yükseltme" yapmaya çalışmaktasınız. Yedeğinizi alıp bios üzerinden temiz kurulum yapın, ürün anahtarınız yok ise "ürün anahtarım yok" seçeneğini işaretleyin. Windows'u 30 gün boyunca ücretsiz kullanırsınız, 30 günün ardından isterseniz satın alırsınız isterseniz o şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Bir kaç kişiselleştirme kısıtlaması dışında pek bir sorun yaratacağını sanmam.Windows 10'a yükseltmeden önce Windows'un eski sürümü etkinleştirilmemiş olduğu için Windows'u bu cihazda etkinleştiremiyoruz. Ne demek? Nasıl çözebilirim? Yardımcı olabilir misiniz?
Eki Görüntüle 704727
Anladım. Satın aldığınız OEM key büyük ihtimalle yükseltme için kullanılamıyor, daha önce aynısını yaşadım çünkü.OEM Key aldım ama hata verdi birkaç saat önce onu da yazdım ama pek ilgilenen olmadı.
Açtığım konu bu;
Windows 10 Pro education format atmadan Pro'ya çevirmek
Başlıkta görüldüğü gibi bunu nasıl yapabilirim acaba, yardımcı olur musunuz? Bilgisayarı ilk aldığımda bu sürüm yüklendi ve ben şimdi'Windows'u etkinleştir yazısındandolayı ve birkaç şeyi kişiselleştiremediğim için Windows 10 Pro Key'i aldım. Şimdi ise bu Key'i kullanamıyorum bu şekilde hata...www.technopat.net
Windows 10 Education kullanmaktayım ama birtürlü Windows 10 proya yükseltemedim.Sinirden kafayı yiyeceğim
Ben zaten windows 10 kullanıyorum fakat alt tarafta windows'u etkinleştir yazısı var ve bazı özellikleri kullanamıyorum bugün oem key satın aldım ve bu şekilde hata verdi daha sonrasında satıcı ile görüştüm ve bana sürümüm 'Windows 10 Education' olduğu için kodu kullanamayacağımı söyledi ve Windows 10 pro indirmemi istedi dediği şekilde kurulumu yaptım fakat kod yine çalışmadı.Lütfen özelden biryerden konu hakkında bilgi sahibiyseniz yardımcı olunBu arada sanırım ki setup.exe üzerinden "yükseltme" yapmaya çalışmaktasınız. Yedeğinizi alıp bios üzerinden temiz kurulum yapın, ürün anahtarınız yok ise "ürün anahtarım yok" seçeneğini işaretleyin. Windows'u 30 gün boyunca ücretsiz kullanırsınız, 30 günün ardından isterseniz satın alırsınız isterseniz o şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Bir kaç kişiselleştirme kısıtlaması dışında pek bir sorun yaratacağını sanmam.
Diğer konunuza bakıp cevapladım.OEM Key aldım ama hata verdi birkaç saat önce onu da yazdım ama pek ilgilenen olmadı.
Açtığım konu bu;
Windows 10 Pro education format atmadan Pro'ya çevirmek
Başlıkta görüldüğü gibi bunu nasıl yapabilirim acaba, yardımcı olur musunuz? Bilgisayarı ilk aldığımda bu sürüm yüklendi ve ben şimdi'Windows'u etkinleştir yazısındandolayı ve birkaç şeyi kişiselleştiremediğim için Windows 10 Pro Key'i aldım. Şimdi ise bu Key'i kullanamıyorum bu şekilde hata...www.technopat.net
Windows 10 Education kullanmaktayım ama birtürlü Windows 10 proya yükseltemedim.Sinirden kafayı yiyeceğim
Windows 10 Pro indirdiğinizi söylemişsiniz ama hala pro education kullanmaktasınız.Ben zaten windows 10 kullanıyorum fakat alt tarafta windows'u etkinleştir yazısı var ve bazı özellikleri kullanamıyorum bugün oem key satın aldım ve bu şekilde hata verdi daha sonrasında satıcı ile görüştüm ve bana sürümüm 'Windows 10 Education' olduğu için kodu kullanamayacağımı söyledi ve Windows 10 pro indirmemi istedi dediği şekilde kurulumu yaptım fakat kod yine çalışmadı.Lütfen özelden biryerden konu hakkında bilgi sahibiyseniz yardımcı olun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.