YBK Kilopat Katılım 16 Haziran 2017 Mesajlar 512 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #11 Biz forum olarak usbden temiz kurulum ile yükseltme öneriyoruz. Bir daha böyle bir şey yapmayın.
omererensen Decapat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 406 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #12 YBK dedi: Biz forum olarak usbden temiz kurulum ile yükseltme öneriyoruz. Bir daha böyle bir şey yapmayın. Genişletmek için tıkla... Sorununuzu çözebildiniz mi? Bu arada @YBK hocama katılıyorum.
YBK dedi: Biz forum olarak usbden temiz kurulum ile yükseltme öneriyoruz. Bir daha böyle bir şey yapmayın. Genişletmek için tıkla... Sorununuzu çözebildiniz mi? Bu arada @YBK hocama katılıyorum.
F Fatihmehmed Femtopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 60 7 Aralık 2020 #13 omererensen dedi: Sorununuzu çözebildiniz mi? Bu arada @YBK hocama katılıyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam. Laptopun bataryayı çıkardım. Neyse zaten yeni bir AİO pc alacaktım. Şimdilik Win 7 ile devam.
omererensen dedi: Sorununuzu çözebildiniz mi? Bu arada @YBK hocama katılıyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam. Laptopun bataryayı çıkardım. Neyse zaten yeni bir AİO pc alacaktım. Şimdilik Win 7 ile devam.
Mamaqiyus Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 1.913 Makaleler 2 Çözümler 8 7 Aralık 2020 #14 Fatihmehmed dedi: Maalesef hocam. Laptopun bataryayı çıkardım. Neyse zaten yeni bir AİO pc alacaktım. Şimdilik Win 7 ile devam. Genişletmek için tıkla... Bende aynı sorunu yaşamıştım. Ekranı geçsenizde bir hata oluştu diyecek başa atacaktı. USB den deneyebilirsiniz.
Fatihmehmed dedi: Maalesef hocam. Laptopun bataryayı çıkardım. Neyse zaten yeni bir AİO pc alacaktım. Şimdilik Win 7 ile devam. Genişletmek için tıkla... Bende aynı sorunu yaşamıştım. Ekranı geçsenizde bir hata oluştu diyecek başa atacaktı. USB den deneyebilirsiniz.
fakezhl Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 456 Çözümler 3 Yer Afganistanda big boss ile birlikte Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #15 Fatihmehmed dedi: İyi forumlar. Bilgisayarımı Windows 7'den Windows 10'a yükseltiyorum. Fakat ekran şu şekilde kaldı. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Laptop PC fark etmez bilgisayarınızı kapatın açın eger bu ekran sonra siyah ekran almışsanız ekran kartı nay nay.
Fatihmehmed dedi: İyi forumlar. Bilgisayarımı Windows 7'den Windows 10'a yükseltiyorum. Fakat ekran şu şekilde kaldı. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Laptop PC fark etmez bilgisayarınızı kapatın açın eger bu ekran sonra siyah ekran almışsanız ekran kartı nay nay.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.442 Makaleler 1 Çözümler 19 7 Aralık 2020 #16 Sistem özellikleriniz neler? Yükseltme yapmadan CD ile temiz bir Windows 10 kurulumu yapabilirsiniz.
F Fatihmehmed Femtopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 60 7 Aralık 2020 #17 Yahya Nuroğlu dedi: Sistem özellikleriniz neler? Yükseltme yapmadan CD ile temiz bir Windows 10 kurulumu yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... i3 işlemci.(Kaçıncı nesil bilmiyorum.) Dahili ekran kartı. 1024*768 monitör. Bildiklerim bunlar.
Yahya Nuroğlu dedi: Sistem özellikleriniz neler? Yükseltme yapmadan CD ile temiz bir Windows 10 kurulumu yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... i3 işlemci.(Kaçıncı nesil bilmiyorum.) Dahili ekran kartı. 1024*768 monitör. Bildiklerim bunlar.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.442 Makaleler 1 Çözümler 19 7 Aralık 2020 #18 Fatihmehmed dedi: i3 işlemci.(Kaçıncı nesil bilmiyorum.) Dahili ekran kartı. 1024*768 monitör. Bildiklerim bunlar. Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerinden bakınız. RAM ve işlemcinin nesline.
Fatihmehmed dedi: i3 işlemci.(Kaçıncı nesil bilmiyorum.) Dahili ekran kartı. 1024*768 monitör. Bildiklerim bunlar. Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerinden bakınız. RAM ve işlemcinin nesline.
F Fatihmehmed Femtopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 60 7 Aralık 2020 #19 Yahya Nuroğlu dedi: Sistem özelliklerinden bakınız. RAM ve işlemcinin nesline. Genişletmek için tıkla... 4 GB RAM. i3 4. nesil. Hocam Win 10 İSO dosyasını nereden bulabilirim. Rufus için.
Yahya Nuroğlu dedi: Sistem özelliklerinden bakınız. RAM ve işlemcinin nesline. Genişletmek için tıkla... 4 GB RAM. i3 4. nesil. Hocam Win 10 İSO dosyasını nereden bulabilirim. Rufus için.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.442 Makaleler 1 Çözümler 19 7 Aralık 2020 #20 Fatihmehmed dedi: 4 GB RAM. i3 4. nesil. Genişletmek için tıkla... 4 GB RAM ile Windows 10 biraz sıkıntı olabilir. CD ile temiz kurulum yapın. Biraz uzun sürecek. İptal etmeyin.
Fatihmehmed dedi: 4 GB RAM. i3 4. nesil. Genişletmek için tıkla... 4 GB RAM ile Windows 10 biraz sıkıntı olabilir. CD ile temiz kurulum yapın. Biraz uzun sürecek. İptal etmeyin.