T TECHNOGAMER Hectopat Kek günü Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2017 #1 Yükseltmenin bedava olduğu zamanlar internetim yoktu, şimdi nasıl yükseltebilirim? Şu anki işletim sistemim Windows 7 Home Basic.
Yükseltmenin bedava olduğu zamanlar internetim yoktu, şimdi nasıl yükseltebilirim? Şu anki işletim sistemim Windows 7 Home Basic.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 5 Şubat 2017 #2 Kinguin veya G2A gibi sitelerden key alıp kurabilirsiniz. OEM key var ama bulursanız Retail alın.
T TECHNOGAMER Hectopat Kek günü Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2017 #3 Recep Baltaş dedi: Kinguin veya G2A gibi sitelerden key alıp kurabilirsiniz. OEM key var ama bulursanız Retail alın. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz bir yükseltme yapamaz mıyım?
Recep Baltaş dedi: Kinguin veya G2A gibi sitelerden key alıp kurabilirsiniz. OEM key var ama bulursanız Retail alın. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz bir yükseltme yapamaz mıyım?
RolandGarros Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2017 Mesajlar 1.147 Yer Darıca Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2017 #4 TECHNOGAMER dedi: Ücretsiz bir yükseltme yapamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Korsan olarak evet. Ancak key satın almanız daha mantıklı fiyatları makul.
TECHNOGAMER dedi: Ücretsiz bir yükseltme yapamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Korsan olarak evet. Ancak key satın almanız daha mantıklı fiyatları makul.