134LvLShaman Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #1 Merhaba, önceden çok işime yarıyordu çalışıyordu fakat bugün PC'yi açtım ve arama çubuğuna tıklıyorum açılıyor ama uygulamalar vs. gözükmüyor, yazı yazmaya calıstıgımda kapanıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2023
Merhaba, önceden çok işime yarıyordu çalışıyordu fakat bugün PC'yi açtım ve arama çubuğuna tıklıyorum açılıyor ama uygulamalar vs. gözükmüyor, yazı yazmaya calıstıgımda kapanıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 27 Mart 2023 #2 Bu video işinize yarayacağını düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu video işinize yarayacağını düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et