SamsunLee Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 884 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #1 Merhaba arkadaşlar iyi günler. Windows 10'da arama çubuğu çok yavaş çalışıyor. Bir şey yazıyorum bulması 15-20 saniye sürüyor fakat kullanıcı değiştirdiğimde başka bir kullanıcıya geçtiğimde direkt yazdığım şey çıkıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2025
Merhaba arkadaşlar iyi günler. Windows 10'da arama çubuğu çok yavaş çalışıyor. Bir şey yazıyorum bulması 15-20 saniye sürüyor fakat kullanıcı değiştirdiğimde başka bir kullanıcıya geçtiğimde direkt yazdığım şey çıkıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Ryzenİsmail Nanopat Katılım 19 Ağustos 2025 Mesajlar 626 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600, Gtx1650 Ventus 2x Gddr6 ,Xpg Gammix d30 2x8 ram toshiba 240gb ssd wiewsonic xg2405,a320m a pro Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #2 Servislerden hizmetlerden bişeyleri kapattın mı? Mesela windows search?
SamsunLee Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 884 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #3 Ryzenİsmail dedi: Servislerden hizmetlerden bişeyleri kapattın mı? Mesela windows search? Genişletmek için tıkla... Hayır her yeniden başlattığımda böyle dostum.
Ryzenİsmail dedi: Servislerden hizmetlerden bişeyleri kapattın mı? Mesela windows search? Genişletmek için tıkla... Hayır her yeniden başlattığımda böyle dostum.
Ryzenİsmail Nanopat Katılım 19 Ağustos 2025 Mesajlar 626 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600, Gtx1650 Ventus 2x Gddr6 ,Xpg Gammix d30 2x8 ram toshiba 240gb ssd wiewsonic xg2405,a320m a pro Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #4 Sonradan düzeliyor mu? Başta yavaş olması normal tüm işlemler aynı anda işlemciye çöktüğü için.
SamsunLee Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 884 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #5 Ryzenİsmail dedi: Sonradan düzeliyor mu? Başta yavaş olması normal tüm işlemler aynı anda işlemciye çöktüğü için. Genişletmek için tıkla... Alakası yok hocam dediğim gibi başka bir kullanıcıya geçtiğimde bir sorun olmuyor.
Ryzenİsmail dedi: Sonradan düzeliyor mu? Başta yavaş olması normal tüm işlemler aynı anda işlemciye çöktüğü için. Genişletmek için tıkla... Alakası yok hocam dediğim gibi başka bir kullanıcıya geçtiğimde bir sorun olmuyor.
S SABO09 Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2025 #6 SamsunLee dedi: Alakası yok hocam dediğim gibi başka bir kullanıcıya geçtiğimde bir sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözebildiniz mi bende de aynı sorunlar var CPU tüketimide çok fazla yardımcı olabilir misin?
SamsunLee dedi: Alakası yok hocam dediğim gibi başka bir kullanıcıya geçtiğimde bir sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözebildiniz mi bende de aynı sorunlar var CPU tüketimide çok fazla yardımcı olabilir misin?
SamsunLee Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 884 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2025 #7 SABO09 dedi: Hocam sorunu çözebildiniz mi bende de aynı sorunlar var CPU tüketimide çok fazla yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Ben direkt windows 10 dan windows 11 e geçtim formatlayıp sorun çözüldü.
SABO09 dedi: Hocam sorunu çözebildiniz mi bende de aynı sorunlar var CPU tüketimide çok fazla yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Ben direkt windows 10 dan windows 11 e geçtim formatlayıp sorun çözüldü.