E Exelance_TR Decapat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #1 Dün böyle bir sorun yoktu komşu çocuğuna vermiştim artık ne yaptıysa sabah baktım, rkran alıntısı aracını bulamıyor. Başka şeyler arattım bazılarını buluyor bazılarını bulmuyor. Yardım edebilir misiniz? Dosya Ekleri Adsız.png 346,2 KB · Görüntüleme: 69
Dün böyle bir sorun yoktu komşu çocuğuna vermiştim artık ne yaptıysa sabah baktım, rkran alıntısı aracını bulamıyor. Başka şeyler arattım bazılarını buluyor bazılarını bulmuyor. Yardım edebilir misiniz?
K King Of Legends Decapat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 945 Makaleler 2 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #2 1. çalıştır'a ''services.msc" yazın. 2. Windows Search hizmetine sağ tıklayın. 3. başlangıç türünü otomatik yapın ve hizmeti başlatın. Bunlar olmazsa komut istemini yönetici olarak çalıştırıp SFC /scannow demeniz yeterli olacaktır. Eğer olmazsa tekrardan yazabilirsiniz. Artı 0 Eksi
1. çalıştır'a ''services.msc" yazın. 2. Windows Search hizmetine sağ tıklayın. 3. başlangıç türünü otomatik yapın ve hizmeti başlatın. Bunlar olmazsa komut istemini yönetici olarak çalıştırıp SFC /scannow demeniz yeterli olacaktır. Eğer olmazsa tekrardan yazabilirsiniz.