Windows 10'da arka plan değişmiyor

Teneke.0

Centipat
Daha fazla  
Windows 10 kullanıyorum anahtarım yok. Önceden yaptığım bir arka planı değiştiremiyorum. Bilgisayarı yeniden başlatınca koyduğum arka plan geliyor ama 10 saniye sonra eskisi üzerine geliyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Windows 10 kullanıyorum anahtarım yok. Önceden yaptığım bir arka planı değiştiremiyorum. Bilgisayarı yeniden başlatınca koyduğum arka plan geliyor ama 10 saniye sonra eskisi üzerine geliyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Bu siteden irm https://get.activated.win | iex bu komutu kullanıp çıkan yerde 1 e basın. W10 aktifleşmiş olacak ve istediğiniz duvar kağıdını yapabilirseniz. Tabi keyim yok demişsiniz sorunun bu olduğunu tahmin ediyorum. Yapıp gelişmeleri paylaşın.

Windows 10 kullanıyorum anahtarım yok.
Cevabı kendiniz verdiniz zaten.
Windows'u etkinleştirin. Korsana destek yok.

Windows dosya gezgininde (açık olan herhangi bir klasörde) adres çubuğuna
%AppData%\Microsoft\Windows\Themes
kopyala yapıştır ve Enter'a basın. Açılan klasörde TranscodedWallpaper adlı dosyayı bulun ve silin . PC yi yeniden başlatın. Umarım düzelir..

Son düzenleme:
Bu siteden irm https://get.activated.win | iex bu komutu kullanıp çıkan yerde 1'e basın. Windows 10 aktifleşmiş olacak ve istediğiniz duvar kâğıdını yapabilirseniz. Tabii keyim yok demişsiniz sorunun bu olduğunu tahmin ediyorum. Yapıp gelişmeleri paylaşın.

İşe yaramıyor eski arka plan kalmak için zorluyor.

Windows etkin değilken değiştirmene izin vermez. Ucuza key bulup etkinleştirebilirsin.

Deneyeceğim.

Sorunun Windows'un aktif olup olmamasıyla alakalı olduğunu sanmıyorum. Normal şartlarda Windows aktif değilken de istediğiniz duvar kâğıdını dosyaya sağ tıklayarak yapabiliyorsunuz ve kalıcı oluyor.

Evet ben bir şekilde koymuşum ama şimdi değiştirmeme izin vermiyor değiştir dediğim zaman ekran kararıyor sonra yine aynı halinde geri dönüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı