Windows 10'da Ayarlar'a girilemiyor

makifblc

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarımı sıfırladım bazi performans ayarları yaptım şu an ayarlarda ağ, cihazlar gibi bazı yerlere giremiyorum, kendiliğinden kapatıyor kendini bu sorunu nasıl çözebilirim acaba?

Modlu Windows mu kullanıyorsunuz? Sisteminizde antivirus yazılımı var mı? Sisteminize daha önce virüs bulaştı mı?
Sisteminizde şüpheli uygulama var mı?

Çoğu servis kapalı Tweak var bayağı antivirüs programım yok daha onceden virüs bulaşmıştı fakat USB üzerinden yukleme yapıyorum şüpheli bir işlem yok şuan.

Kapalı tuttuğunuz servislerin bu soruna neden olabileceği görüşündeyim? Ne zamandan beri çalışmıyor bu ayarlar?
yeni yükledim windowsu zaten direkt ayarları yaptım bende servislerden olcağıını düşünüyorum ama hangisini kapattığımı bilmiyorum

Bence baştan kurun. Ardından internette "which windows services are safe to disable" gibisinden aramalar yapıp notlar alıp servislerin ne işe yaradıklarını anlayıp öyle disable edin.

yeni yükledim windowsu zaten direkt ayarları yaptım bende servislerden olcağıını düşünüyorum ama hangisini kapattığımı bilmiyorum
Eki Görüntüle 2453814
Eki Görüntüle 2453815
Dostum sen ne yapmışsın öyle, CoreMsg hizmetini de kapatsaydın
Bunu yükleyip bütün servisleri düzelt. Sadece SysMain, Bağlı Kullanıcı Telemetrisi, Windows Search, Yazdırma biriktiricisi gibi gereksiz hizmetleri kapat.
Ayrıca öyle deneme yanılma yoluyla da yapılacak bir şey değil bu. Ordaki çoğu hizmet birbirinden yararlanarak çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…