Windows 10'da bilgisayarın ayarlar menüsünden Windows 11 yüklenmesi format yerine mantıklı mı?

Evet bir kere yükseltme yaptığınızda ürün anahtarınız Windows 11 olacak sonradan isterseniz format atabilirsiniz. Bu arada Windows 10'u nasıl etkinleştirdiniz?

Aslında Windows anahtarım yok eskiden videolarda etkinleştirme tarzı şeyler vardı onlardan yapmıştım onlarda herhalde legal değil.

Yani direk ayarlardan yükseltme mi diyorsunuz?
Windows 10 anahtarınız varsa örnek olarak Windows 10 Home kullanıyorsunuz Windows 11 Home kurun. Windows 10 Pro kullanıyorsunuz Windows 11 Pro kurun. Herhangi bir sıkıntı olmuyor.

Aslında Windows anahtarım yok eskiden videolarda etkinleştirme tarzı şeyler vardı onlardan yapmıştım onlarda herhalde legal değil.
CMD ile yaptıysanız özellikle KMS kodlarıyla yaptıysanız sıkıntılıdır bir şeydir. Silmenizi öneririm format öncesi.

O tarz birşeydi diye hatırlıyorum
Siz gene de attığım rehberi deneyip ondan sonra format atın. Gerçi format atınca gider diye düşünüyorum fakat garanti olsun diye yapın bence.

Teşekkür ederim o zaman attığınız şeyi yapıp format atarım sonra Windows 11 kurarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…