Çözüldü Windows 10'da bilinmeyen kullanıcılar var

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

scofield123

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, dün bilgisayarıma format attım. Windows 10 yaptım. Bunu yaptıktan sonra birkaç bir şey indirip her şeyi tamamladım fakat neredeyse bütün masaüstü programlarına sağ tıklayıp özelliklerden güvenliğe bakınca bilinmeyen bir sürü kullanıcı olduğunu gördüm. Sizce bu virüs müdür? Attığım fotoğrafta olduğu gibi, bütün masaüstü programlarında bu kullanıcılar var. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Virüs taraması da yaptım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    28,6 KB · Görüntüleme: 351
@Arrandale0 hocam komik olan nedir? Moderasyon ekibi çözüm olarak işaretledi. Sen hala karşı mı geliyorsun?

Yeni mi başlamışım? Walwarebytes ile taratmış zaten hala ne konuşuyorsun?

İlk yazmayı öğrenmenizi öneririm. Kaspersky hala tarama yapmadı. CMD üzerinden atılmadı. Bu kadar nasıl emin oluyorsunuz?

Artı -1 Eksi
O hesaplar Windows kendisi oluşturuyor bende de var Windows güvenliği için. Defender için.

Yapmış zaten

Kimse inanmamış sana ama doğru diyorsun, ben onu zamanında sosyalde sormuştum. Windows Defender vs. Windows'un kendi oluşturduğu şeyler, virüsle alakası yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimse inanmamış sana ama doğru diyorsun, ben onu zamanında sosyalde sormuştum. Windows Defender vs. Windows'un kendi oluşturduğu şeyler, virüsle alakası yok.
Konuyu da şöyle bırakayım.

1 tane av ile emin olamazsınız. Her Av'nin bir eksiği vardır. Konu burada benim uyarı almam değil. CMD üzerinden atsa bari?

Hocam konuyu daha fazla uzatmayın. Moderasyon ekibi çözüm olarak işaretledi zaten. Onlardan daha çok bilgin varsa devam et. Sizin cevabınızı da yanlış bilgi yaptı farkındaysanız.

1 tane AV ile emin olamassınız. Her AV'nin bir eksiği vardır. Konu burada benim uyarı almam değil. CMD üzerinden atsa bari?

Ya bilgisayarda farklı virüsler falan da çıkabilir tarama ile ama konuyla alakasız olduğundan eminim, attığım konuya bakarsan herkeste var o hesaplar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…