6 640279 Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 40 20 Mart 2023 #11 Karşıt Madde dedi: O zaman üstlerde bir mesaj attım. Oradan gir Bios ayarlarına. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim. Karşıt Madde dedi: O zaman üstlerde bir mesaj attım. Oradan gir Bios ayarlarına. Genişletmek için tıkla... denedim yine ayni "input not supported" hatası alıyorum. ilginizden dolayı teşekkür ederim.
Karşıt Madde dedi: O zaman üstlerde bir mesaj attım. Oradan gir Bios ayarlarına. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim. Karşıt Madde dedi: O zaman üstlerde bir mesaj attım. Oradan gir Bios ayarlarına. Genişletmek için tıkla... denedim yine ayni "input not supported" hatası alıyorum. ilginizden dolayı teşekkür ederim.
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 20 Mart 2023 #12 640279 dedi: teşekkür ederim. denedim yine ayni "input not supported" hatası alıyorum. ilginizden dolayı teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... O zaman Bios'nuzda bir sorun var. Doğrudan erişlmiyor.
640279 dedi: teşekkür ederim. denedim yine ayni "input not supported" hatası alıyorum. ilginizden dolayı teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... O zaman Bios'nuzda bir sorun var. Doğrudan erişlmiyor.
kasimtmc Kilopat Katılım 30 Ağustos 2015 Mesajlar 146 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #13 Manuel'de yazan bu